do. aug 22nd, 2019

Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

16e ROCK HISTORY TOUR 2 SEPTEMBER

1 min read

16e Rock History Tour
Begin maart 2016 vertrok de allereerste Rock History Tour vanaf Marcello’s Art Factory and Rock Gallery aan de Koningin Emmakade in Den Haag. Na een zomerstop van twee maanden is het weer zover en gaat – inmiddels voor de 16e keer – deze bijzondere rocktour door Den Haag weer rijden!

Speciale reisleiding!
Op zaterdag 2 september vertrekt de bus sharp om 14.00 uur. Voor de live-muziek aan boord rijden de Haagse topmuzikanten Matto Kranenburg (ex Kane) en Hugo Remmelt mee. Ex Golden Earring Peter de Ronde is op vakantie. De reisleiding is daarom dit keer wel heel speciaal; naast kunstenaar en organisator Marcello zal Rob Mindé uit eigen ervaring vertellen over de Haagse popgeschiedenis.

Wandelende Haagse popencyclopedie
Rob Mindé heeft de jaren zestig en zeventig in Den Haag van binnenuit meegemaakt. Deze wandelende Haagse popencyclopedie was lid van de beruchte Haagse jeugdbende De Kikkers. Hij heeft zich ontpopt als specialist op het gebied van de Haagse popgeschiedenis. Rob is auteur van het boek Den Haag Popstad Nummer Eén, is nog steeds woordvoerder van De Kikkers, beheert ook nog eens hun archief en geeft lezingen over popmuziek.

Tickets nu ook met Ooievaarspas!
Elke eerste zaterdag van de maand rijdt de Rock History Tour voor particulieren. Tickets kunnen worden gekocht via Marcello’s Art Factory en het VVV Den Haag. Sinds kort kunnen bezitters van een Ooievaarspas met hoge korting mee voor slechts 20 euro! Voor een volledig programma en uitleg over de tour ga naar marcellos.nl