Foto’s Bevrijdingsfestival – sessie 1

Op een zonnig Malieveld vond het Bevrijdingsfestival plaats, snel gevuld met enthousiaste bezoekers. De kermis maakte plaats voor optredens van o.a. Krezip en de Haagse band Son Mieux, de laatste band is ‘Ambassadeur van de Vrijheid’. Op het andere podium sloot eveneens Haagse DJ Billy The Kit het festival af. Son Mieux werd met een militaire helikopter van festival naar festival gebracht eindigend in Den Haag. Het festival had ook een studentenplein, HI The Hague Student Experience, met DJ’s en presentaties. Naast muziek bood het festival inhoudelijke programma’s over vrijheid, democratie en de rechtsstaat in het Provinciehuis, met optredens, dichters, stand-up comedy en een Vrijheidscollege. Het eerbiedigde veteranen met een speciale ontvangst en activiteiten. Traditionele onderdelen zoals de festivalmarkt, Haags Hiphop Centrum Area, zweefmolen en kinderactiviteiten keerden terug op het Malieveld.

Klik hier voor alle foto’s in ons fotoalbum

Het delen van onze foto’s is toegestaan voor privé gebruik, voor commercieel gebruik zie onze Foto tarieven – Stappen in Den Haag

Foto’s: © Martin Simonis fotografie

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag