Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

DrumDrieDaagse Musicon

1 min read

In weekend van 11, 12 en 13 augustus organiseren Musicon, De Slagwerkkrant en Cesar Zuiderwijks Music Station weer de DrumDrieDaagse en dit alweer voor de 16e keer. Er is plaats voor 72 deelnemers en er zijn nog enkele plaatsen.

Deelnemende drummers/docenten zijn dit jaar Kaz Rodriguez (UK studio-drummer), Bram Hakkens (o.a. Douwe Bob, Kane, Kyteman), Michael Schack (o.a. Netsky), Alaor Soares & Banda MPB (Braziliaanse drums), Yoran Vroom (Frank McComb, Ed Motta), Jan Wolfkamp (Pads Alloud, Muziektheater), Koen Herfst (o.a. Epica), Sarah Lavinia Feenstra, fred Cohen, Olaf Fase, Cesar Zuiderwijk (Golden Earring) en nog vele anderen. Tijdens de DrumDrieDaagse volgen de deelnemers drie dagen lang clinics en workshops van bovengenoemde drummers/docenten. Dit programma is alleen te volgen door deelnemers die zich hebben ingeschreven (www.drumdriedaagse.nl)

Op de vrijdag en zaterdag is er ook een avondprogramma. Op vrijdag een optreden van Banda MPB met Alaor Soares, dé Braziliaanse drummer/percussionist van dit moment. Op zaterdag is er een jamsessie met de band The Smart o.l.v. Sarah Lavinia Feenstra. De optredens zijn vrij toegankelijk voor deelnemers en ook openbaar toegankelijk voor niet-deelnemers tegen €7,50 als entree.

Musicon is gevestigd aan de Soestdijksekade 345 Den Haag

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten