Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Volledig programma SuBmarine Festival 2016 bekend

1 min read

Maar liefst 22 acts zullen op zaterdag 23 juli optreden in de Binckhorsthaven

Op zaterdag 23 juli duikt de onderzeeër van SuBmarine Festival voor het eerst onder in de Binckhorsthaven en neemt de bezoekers mee langs de diepe krochten van de Haagse en (inter)nationale underground muziekscenes. De samenvoeging van Plein Open en Besturingsfest heeft ervoor gezorgd dat er een breed scala aan alternatieve muziekstromingen staat geprogrammeerd. Tweeëntwintig acts verspreid over vier podia zullen op de radar te vinden zijn in de omgeving van De Besturing en Kompaan Beer Bar.

Programma SuBmarine Festival 2016:
Flamingods (UK), Toner Low, The Howl Ensemble, Orphan Swords (BE), Yokocola, Defazer, DOOXS, GetSome!, Hitmane, Oomboi Lauw, Black Civic, Kassen, bRz VS Stije, G.O.D, Icarius, Cockney’s World of Elastic Snakes, Dirty Agga Crew, Duistere Bardo, Elektrovolt, DJM, Red Dwarf & The Hazzah.

Het tijdschema wordt binnenkort bekendgemaakt.

SuBmarine festival wordt georganiseerd door het HPC in samenwerking met De Besturing en Kompaan. Het programma wordt samengesteld door HPC, Bazart Presents en Antilounge. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag, Bazart Presents, Fonds 1818, Project Regeling Popmuziek Den Haag (POP), Fonds Podiumkunsten, I’M BINCK en PS Publiciteits Service.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten