Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/9/0/stappenindenhaag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/weptile-image-slider-widget/notice.php on line 885 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/7/9/0/stappenindenhaag.nl/httpd.www/wp-content/plugins/weptile-image-slider-widget/notice.php on line 892 Plein Open en Besturingsfest smelten samen tot Submarine Festival - Stappen in Den Haag

Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

Plein Open en Besturingsfest smelten samen tot Submarine Festival

1 min read

DUIK OP ZATERDAG 23 JULI ONDER IN DE HAVEN VOOR UNDERGROUND MUZIEK

De organisatoren van Plein Open, Besturingsfest en Kompaan slaan de handen ineen voor een groot alternatief muziekfestival aan de Binckhorsthaven onder de naam Submarine Festival. Door de bouwwerkzaam-heden is het Spuiplein te klein geworden om een volwaardig Plein Open te kunnen organiseren en voor De Besturing maakt de samenwerking het vervolg op de eerdere twee edities van het Besturingfest mogelijk. Alle partijen zien het terrein rond De Besturing en bierbrouwerij Kompaan als de ideale locatie voor het nieuwe festival.

Op zaterdag 23 juli duikt de onderzeeër van Submarine Festival onder in de Binckhorsthaven en neemt de bezoekers mee langs de diepe krochten van de Haagse en (inter)nationale internationale underground muziek. De bezoeker kan een breed scala aan alternatieve muziek verwachten op meerdere binnen- en buitenpodia, vooral bands acts die je niet snel zult zien op de andere Haagse festivals. Het programma wordt binnenkort bekendgemaakt.

Submarine festival wordt georganiseerd door het HPC in samenwerking met De Besturing en Kompaan. Het programma wordt samengesteld door HPC, Bazart Presents en Antilounge. Het festival wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Haag

 

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten