Stappen in Den Haag

De meest complete uitgaans agenda van den haag

Popcake viert de verjaardag van onze koning

1 min read

Tijdens de Koningsnacht of zo als we in Den Haag zeggen “Koningsnach” zorgt Popcake, op dinsdag 26 april, tussen alle oranje feesten voor een vleugje roze op 42ste verdieping van De Haagse Toren in Den Haag.

Vanuit het hoogste restaurant van Nederland viert Popcake de verjaardag van onze koning met de beste poptunes, die je maar kan bedenken. En omdat het feest is, staan de DJ’s open voor verzoekplaatjes.

Jarige job!

De Koningsnach(t) in Den Haag is misschien wel de bekendste en grootste van Nederland, daarbij is 26 april de verjaardag van organisator Luuk Wessels.  Een goede reden voor een extra editie van het heterovriendelijke Popcake, dat normaliteit om de twee maanden plaatsvindt op een vrijdag. Het thema is 26 april “I love Birthdayparty’s” en iedereen die kan aantonen 26 of 27 april jarig te zijn mag daarom gratis met 6 vrienden naar binnen.

De glazen lift, aan het Rijswijkseplein, zal vanaf 23.00 uur de feestgangers naar de 42ste verdieping brengen. Kaarten a € 5,00 (ex) zijn in de voorverkoop te koop via www.ilovepopcake.nl en zolang de voorraad strekt op 26 april aan de deur voor € 8,-