Stappen in Den Haag

support de Haagse Horeca!

Nieuwe namen voor gratis festival Sniester!

2 min read

Reggaelegende Pablo Moses, New York orgelrockers The Mystery Lights, 45ACIDBABIES en meer naar derde editie in Den Haag op 27 – 28 – 29 mei

Het laatste weekend van mei zet Den Haag zijn tanden weer in het Sniester festival, dat zich dit jaar uitstrekt over tien binnen- en buitenpodia: naast Paard van Troje, Uno en de podia op de Grote Markt zijn ook Café Rootz en Prins27 (Koorenhuis) van de partij.

Sniester heeft inmiddels een reputatie hoog te houden: op de line-up is weer een hebberigmakende mix van de beste en meest verrassende muzikale acts uit binnen- en buitenland te vinden. Deze derde editie beloofde al knallen te worden met bevestigingen van onder meer Death Alley, St. Tropez, Drive Like Maria, Indian Askin en De Likt, maar nu wordt het helemaal rennen met het blokkenschema in de hand: van ver komt onder meer de Jamaicaanse reggaelegende Pablo Moses, New Yorkse orgelrock’n’roll van The Mystery Lights en de funky Balkan brass band Koçani Orchestrar. Van dichter bij huis zijn er de sexy synths van Klyne (denk Disclosure in de studio met James Blake), Rotterdamse garagerockers Iguana Death Cult en enfant terrible 45ACIDBABIES met hun electropunk á la Die Antwoord.

Ook is er een groot aantal namen uit de Haagse crème de la crème toegevoegd: niet te missen zijn Soul Sister Dance Revolution (check hun nieuwe single Feng Shui), de duistere electro van Tears & Marble, droompop in je moerstaal van AAPNOOTMIES en de Rage Against The Machine Tribute komt op veler verzoek de tent afbreken.

Naast muziek vind je op Sniester eten om van te likkebaarden, een gevaarlijk leuk programma voor kleine Sniesteraars, theater en afterparties. Geen hoge podia, tickets en dranghekken hier: bij Sniester sta je altijd middenin de actie!

Hou Sniester in de gaten voor meer bevestigingen, nieuws en capriolen van de ongewassen mascotte Sniester:

facebook.com/sniester/

instagram.com/sniester/

Sniester.nl

Tot nu toe bevestigd:

The Dirty Fences
Bon Voyage Organisation
Indian Askin
Pocket Knife Army
TenTiemPes
Fifty Foot Combo
Mozes & The Firstborn
Maison du Malheur
Tiny Legs Tim
Drive Like Maria
Bells of Youth

De nieuwe namen:

The Rumjacks
The Mystery Lights
Roos Blufpand
Oaktree
Koçani Orchestar
Klyne
The Hillbilly Moon Explosion
Pablo Moses
Søren Juul
The Beatdown
45ACIDBABIES

Waarvan uit Den Haag:
Iguana Death Cult
Soul Sister Dance Revolution
AAPNOOTMIES
Eef & Co
Drunktank
The Stangs
Tears & Marble
Dr. Meraki
Rage Against The Machine Tribute

barclub-188-cafe-bar-laanvannieuwoostindie-denhaag
hendriks-fis-drinks-visrestaurant-ginbar-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
nog-een-bakkie-koffiebarlunchroom-denhaag
comeonin-craftbeer-thaifood-restaurant-denhaag
indy-scheveningen-surinaams-indiaas-denhaag