DVS1, Levon Vincent, Pariah, Sigha, Helena Hauff en Rahaan op The Crave Festival 2016

Zaterdag 13 augustus staat Den Haag in het teken van The Crave Festival. Het festival pakt dit jaar groter uit met drie podia op het terrein van creatieve hotspot ‘Bink36’. Het programma wordt onder andere gevuld door DVS1, Levon Vincent, Pariah, Sigha, Helena Hauff en Rahaan.

Line-up Met een gefundeerde keuze aan artiesten uit de VS, Groot-Brittannië en Duitsland is het programma internationaal georiënteerd. Daarnaast vullen Nederlands gevestigde namen en opkomend talent het programma aan. The Crave Festival 2016 is voor de organisatie hét moment om een breder muziekpalet aan zijn bezoekers tentoon te stellen. Area 1 blijft zoals vanouds geconcentreerd op techno waar The Crave om bekend staat. De artiesten die hier spelen zijn: DVS1, Sigha, ROD, Dax J, Henning Baer, Stranger & Secunda. Bij Area 2 wordt een mix van house, techno, electro en acid ten gehore gebracht. Het programma van deze stage bestaat uit: Levon Vincent, Pariah, Helena Hauff, A Made Up Sound, Interstellar Funk & Deniro. Cultuurpodium PIP host area 3. De gemoedelijke vibe waar zij om bekend staan nemen ze mee naar The Crave Festival. Dit komt tot uiting in een intieme stage waar het familiegevoel overheerst. Met Rahaan, Mark Du Mosch, Oceanic, Woody & Primus Inter Pares legt PIP de nadruk op house, disco en funk.

Line-up The Crave Festival 2016 (op alfabetische volgorde):
A Made Up Sound (NL)
Dax J (UK)
Deniro (NL)
DVS1 (US)
Helena Hauff (DE)
Henning Baer (DE)
Interstellar Funk (NL)
Levon Vincent (US)
Mark Du Mosch (NL)
Oceanic (NL)
Pariah (UK)
Primus Inter Pares (NL)
Rahaan (US)
ROD (NL)
Sigha (UK)
Secunda (NL)
Stranger (NL)
Woody (NL)
Stage III: hosted by PIP

Bink36
The Crave Festival vindt plaats op het parkeerterrein van creatieve hotspot en voormalig PTT-complex ‘Bink36’. De organisatie verhuisd daarmee van locatie ten opzichte van vorig jaar (cultuurpodium PIP), maar blijft wel op hetzelfde terrein om de identiteit en het industriële en intieme karakter van het festival te behouden. Op het parkeerterrein van Bink36 is ruimte voor meer bezoekers en voor een extra derde stage, welke gehost wordt door PIP.

Algemene informatie:

Datum: zaterdag 13 augustus 2016

Tijd: 12:00 – 23:00 uur

Locatie: Bink36, Den Haag

Tickets / pre-register: www.thecravefestival.nl

The Crave Festival 2015: https://www.youtube.com/watch?v=jpwJB2Jdl_k

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag