DJ’s gezocht!

Het grootste introductiefestival voor studenten in Den Haag, OH OH INTRO, is op zoek naar DJ talent!

Na het grote succes van de DJ Contest van vorig jaar, organiseert ACKU opnieuw deze wedstrijd voor aankomend DJ talent. Op 12 april 2018 van 20:00 tot 23:00 uur vindt deze Contest plaats in Parkroad Café als voorproefje van OH OH INTRO! De winnaar van de Contest zal leuke prijzen krijgen:

  • Optreden op OH OH INTRO Donderdag 30 augustus 2018
  • Optreden op Bevrijdingsfestival Zaterdag 5 mei 2018
  • Optreden op Den Haag Outdoor Zaterdag 18 augustus 2018

Ben jij of ken jij een DJ die het leuk zou vinden om mee te doen? Meld je dan aan voor 6 april! De DJ’s moeten (oud of toekomstig) student zijn in de omgeving van Den Haag en de muziek moet dansbaar zijn. Mis deze kans niet!

Wat moet je doen:

  1. Upload een demo van 30 tot 60 minuten op Soundcloud of Mixcloud
  2. Stel de titel als volgt in: DJNAAM – OH OH INTRO DJ Contest
  3. Stuur de link + tracklist naar intro@acku.nl
  4. Stuur daarbij ook jouw persoonlijke gegevens en biografie

Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen zal er vooraf een selectie worden gemaakt wie er aan de DJ Contest mee mag doen. Er wordt met nadruk gelet op de opbouw van de mix, platenkeuze, creativiteit en techniek. Op de avond zelf zal een deskundige jury de winnaars bekend maken.