Den Haag is een heel dik festival rijker

Eindelijk is het zover, Den Haag is een heel dik festival rijker in het mythische Zuiderpark. Hier zal op zaterdag 19 augustus Den Haag Outdoor plaatsvinden. Den Haag is van oudsher een muziekstad en heeft de afgelopen jaren een grote inhaalslag gemaakt op het gebied van levendigheid. Den Haag bruist weer aan alle kanten, en de finishing touch hierop is dit Dance festival. Het Zuiderpark, het kloppende hart van Den Haag dat van zichzelf al adembenemend is, zal worden omgetoverd tot het festivalterrein van Den Haag Outdoor.

Het festival draait uiteraard om muziek, sfeer en beleving. Vanaf het moment dat je voet zet binnen de poorten van Den Haag Outdoor zal dit op alle mogelijke manieren  over je heen komen. Op vier podia komen verschillende muziekstijlen aan bod, waarvan de organisatie nog één stage geheim houdt. Zo kun je bij een van de stages lekker flowen op deephouse dat overgaat in tech house, van daaruit naar de volgende stage waar je begint met tech om vervolgens te eindigen op stampende rauwe techno. Bij de house area ga je van zwoele hete eclectic naar lekkere future house, waar we ter afsluiting volledig door het geluid gaan onder de muzikale begeleiding van de gekste Hagenees uit de dance scene.

Uiteraard mag goed en heerlijk voedsel niet ontbreken op een festival. Even wat eten bij een van de foodtrucks is al een feestje op zich. Lekker chillen aan het water met uitzicht op de fontein of lekker hangen in de grote zithoeken die op verschillende plaatsen gecreëerd worden. Kortom, alles wat het leven mooi maakt. En dat in ons eigen Zuiderpark, in ons eigen Den Haag.

De voorverkoop start op 1 maart met een aantrekkelijke early bird actie voor maar €17,50. De kaartjes zullen in verschillende fases meer gaan kosten naarmate Den Haag Outdoor nadert.

Hou de Facebook pagina van Den Haag Outdoor goed in de gaten voor alle weetjes rondom het festival. Ook de line up komt er snel aan dus zorg dat je niks mist!

Facebook pagina

Facebook event pagina

Tot 19 augustus in het schitterende Zuiderpark!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag