Rock History Tour op zaterdag 1 oktober

Zaterdag 1 oktober is de volgende Rock History Tour. De tour gaat langs plekken die belangrijk zijn of waren voor de Haagse beatgeschiedenis.

De reisleiding op 1 oktober bestaat uit Peter de Ronde (ex Golden Earrings, zie foto) of René Bom (nachtburgemeester) en kunstenaar Marcello. De live-muziek aan boord is van de bekende Haagse muzikanten Arie Spaans (RagMob, Suburbs) en Jan de Boer!

30% korting!

Voor deze tour zijn nog wat plaatsen vrij. Boek nu snel en we geven op elk tweede ticket maar liefst 30% korting! De prijzen zijn inclusief een welkomstdrankje, een drankje onderweg en afsluitende borrel.

Rock History Tour Den Haag
Alle uitjes gaan met de bus langs plekken in Den Haag die belangrijk waren of nog steeds zijn voor de Haagse popmuziek. Plekken waar je als toerist ‘never nooit’ zal komen. De reisleiders bij dit Haagse evenement zijn altijd bekende Hagenezen! Nachtburgemeester René Bom, de eerste Golden Earrings zanger Frans Krassenburg, Hans ‘Gruppo’ Vandenburg, ex Golden Earrings Peter de Ronde, kunstenaar Marcello, dichter performer Karel Kanits en rashagenees Jeffrey Huf.  Ze vertellen uit eigen ervaring (!) over de Haagse rockgeschiedenis. De live muziek aan boord wordt gespeeld door topmuzikanten! Hugo Remmelt zag elk podium van Nederland, Matto Kranenburg speelde bas bij Kane, Jan de Boer en Arie Spaans (o.a. Suburbs) spelen ‘unplugged’ Haagse hits en sixties songs.

Marcello’s Art Factory and Rock Gallery is het begin en eindpunt. Via de Zeeheldenbuurt – het thuis van vele Haagse rockers – rijdt de bus o.a. langs en door Houtrust, Goudenregenplein, Zuiderpark, Zuiderparkbuurt en het centrum. Je wordt gewezen op beroemde plekken zoals bijvoorbeeld de geboortehuizen van George Kooymans en Rinus Gerritsen. Er wordt verteld over optredens, gebeurtenissen uit de popgeschiedenis, de jeugdbendes Kikkers en Plu etc. etc. Onderweg een paar verrassende stops en met een korte wandeling door de Haagse binnenstad is de tour helemaal af.

Rock History Tour Boekingen
1. Losse tickets
Losse tickets boek je via info@marcellos.nl of via het VVV / Den Haag Marketing
– De losse ticket tours zijn op vaste data en tijden in het weekend (zie hier onder) en kosten € 49,95 per persoon inclusief btw.
– Programma: Ontvangst 13.30 – 14.00 | Tour 14.00 – 16.50 | Napraten met borrel in Rock Gallery 17.00 – 18.00
– Prijs is inclusief bustour, live-muziek, 10% korting op kunst en merchandise op de tourdag, drankje bij ontvangst, drankje onderweg en borrel in de Rock Gallery.
– Minimum aantal deelnemers is 30 personen
– LET OP Boekingen met kortingsacties alleen via info@marcellos.nl

Vertrektijden losse tickets
2016 – Zaterdag 1 oktober 14.00 uur |  Zaterdag 5 november 14.00 uur |  Zaterdag 3 december 14.00 uur
2017 – Zaterdag 4 maart 14.00 uur |  Zaterdag 1 april 14.00 uur (echt waar!) |  Zaterdag 3 mei 14.00 uur6

2. Bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, groepsuitjes, teamuitjes of partner uitjes

De Rock History Tour is een te gek bedrijfsuitje en kan op elke gewenste dag! Je boekt de hele bus met je collega’s, je vrienden of voor je partners. Het programma van dit personeelsuitje is in principe hetzelfde als bij ‘losse tickets’. Andere tijden, andere route, reisleider en muzikanten naar wens, teambuilding, verzoeknummers etc. geen probleem. We maken graag vrijblijvend een offerte voor dit fantastische groepsuitje dat natuurlijk ook een heel leuk vrijgezellenfeestje is.

3. Meer rockmuziek bedrijfsuitjes
Rock History Dinner
– driegangendiner met livemuziek en Rock History Quiz
Rock History Borrel
– borrel in de galerie met livemuziek en Rock History Quiz
Rock Artworkshop
– schilder of teken je eigen rockband of rockster
Rock Musicworkshop
– speel onder leiding van ervaren muzikanten in je eigen rockband
Marcello maakt graag offerte voor één van deze personeelsuitjes. 0641 266 707 of info@marcellos.nl

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag