De Spectaculaire Line-up van Dagje Outsiders op 27 juli!

outsiders-lineup-stappenindenhaag

Gisteren werd met veel enthousiasme de opwindende line-up onthuld voor Dagje Outsiders, dat plaatsvindt op 27 juli in het Zuiderpark. Een diverse mix van muziekstijlen belooft een onvergetelijke ervaring voor alle aanwezigen.

Met namen als: Outsiders, Rooler, D-block & S-TE-FAN, Mart Hoogkamer, Partyraiser, Django Wagner, The Darkraver, The Partysquad, Bulletproof, De Kraaien, ABBA Fever, Pat B, Frank van Etten, BASS CHASERZ, Billy the Kit, Potato, Chicco, Nzgūl Vlado, Ibranovski, en Villain is het een line-up om naar uit te kijken.

Opmerkelijk is de sterke aanwezigheid van Nederlandstalige artiesten, wat deels te danken is aan de passie van Outsiders voor deze muziek. Bovendien betreden veel Haagse talenten de podia.

Achter de schermen wordt er dagelijks keihard gewerkt om dit tot een in de puntjes verzorgd evenement te maken. Het belooft niet alleen het grootste podium ooit in het Zuiderpark te zijn, maar ook een onvergetelijke ervaring met een scala aan optredens. Bezoekers kunnen zich verheugen op een uitgebreid aanbod van foodtrucks, bars en comfortabele zitgelegenheden voor momenten van rust tussen het dansen door. Bovendien worden persoonlijke bezittingen veilig opgeborgen in lockers gedurende de dag.

De earlybird tickets zijn reeds uitverkocht en de reguliere kaartverkoop loopt voorspoedig. Wees er snel bij en verzeker jezelf van een plekje op het meest opwindende evenement van de zomer! Tickets zijn verkrijgbaar via: www.avondjeoutsiders.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag