Villa Ockenburgh verwelkomt Le Chant des Dunes

Op vrijdag 19 april 2024 opent Villa Ockenburgh haar deuren voor een onvergetelijke avond vol Franse muziek, verzorgd door het befaamde Haagse gezelschap Le Chant des Dunes. Dit bijzondere kwartet belooft een sfeervolle reis door het muzikale landschap van La Douce France, met een repertoire dat varieert van de tijdloze chansons van Jacques Brel, Edith Piaf en Charles Aznavour tot de levendige popmelodieën van Johnny Hallyday, Jacques Dutronc en Françoise Hardy.

Met een succesvolle CD op hun naam en een uitgebreide ervaring op diverse podia, waaronder het Zeeheldenfestival, Loosduinen Gaat Los, Musicon en Popradar, heeft Le Chant des Dunes bewezen een publiek te kunnen betoveren met hun meeslepende optredens. Het kwartet, bestaande uit Theo van Daalhoff (zang en mondharmonica), Cees Willemse (accordeon en percussie), Jeannot Kant (contrabas en gitaar) en Peter Bos (gitaar), staat garant voor een avond vol pure emotie en muzikale hoogstandjes.

Het optreden vangt aan om 20.00 uur in de sfeervolle kas van Villa Ockenburgh, gelegen aan de Monsterseweg 4 in Den Haag. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 12,50 en kunnen worden gereserveerd via de officiële website van Villa Ockenburgh: https://villaockenburgh.nl/events/franse-chansons.

Mis deze unieke kans niet om de betoverende klanken van Le Chant des Dunes te ervaren in de idyllische ambiance van Villa Ockenburgh.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag