Vrijkaarten FOUX lentefestival

gratis-kaartenfoux-lentefestival-azorra-2024-stappenindenhaag

Win één van de twee sets kaarten die stappenindenhaag.nl mag weggeven voor het geweldige FOUX Lentefestival. Stap binnen in een betoverende wereld van festivaleuforie doordrenkt met elektronische beats en een overvloed aan opwindende ervaringen. Zet het startschot voor jouw festivalseizoen met grandeur aan het adembenemende Scheveningse Zwarte Pad, dat zich sierlijk uitstrekt langs het betoverende strand en liefkozend bekendstaat als het Partypad. Hier, te midden van de zilte zeelucht en het uitgestrekte strand, transformeert Beachclub Azzora tot het epische decor voor een onmisbaar evenement, zoals alleen FOUX dat kan neerzetten.

Laat je meeslepen door een onvergetelijke soundscape van elektronische muziek, waar de grenzeloze energie van House & Techno harmonieus samensmelt met indrukwekkende acts en shows. Betreed een intieme setting waar gelijkgestemde zielen samenkomen, en ervaar de magie van het moment die tot leven komt. Dit is geen massaal spektakel, maar eerder een verfijnde viering van muziek, kunst en verbondenheid.

Mis dit compacte en betoverende festival niet, want bij FOUX geloven we dat grootsheid schuilt in de details. Verzeker jezelf van jouw tickets en geef toe aan de verleiding van de dans op het ritme van FOUX. Dit wordt een ervaring die je niet snel zult vergeten. Dans samen met ons en laat het Scheveningse strand getuige zijn van jouw onvergetelijke festivalseizoen!

We geven 2×2 gratis kaarten weg, wat moet je ervoor doen?
• Stuur vóór 27 maart een mail met je voor- & achternaam* naar vrijkaarten@stappenindenhaag.nl zet in het onderwerp ‘Vrijkaarten FOUX Lentefestival’ en geef op een originele manier aan waarom je 2 kaarten (ter waarde van € 52,-) wil ontvangen voor dit fantastische evenement. (*ivm E-Ticket)

Acts & Show by: Be The Discoball
Glitters by: Glitternista
Line-Up: House & Techno: DEVREE & Friends
In de openlucht als het kan, overdekt als het nodig is
Leeftijd? 21+
Garderobe: aanwezig
Eten: mogelijkheden
Muziek: House, Techno, Acts & Show
Wanneer? Zaterdag 6 April, 19:00 – 01:00
Waar? Azorra Beachclub (Voorheen Whoosah), Zwarte Pad 66, Scheveningen

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag