Een nieuwe sensatie daalt neer op het Haagse nachtleven: “Who is Lulu?”

De meest complete uitgaansagenda van Den Haag geeft trots 2×2 kaarten weg voor het opwindende gerucht dat rond gaat  in de straten van Den Haag – “Who is Lulu?” Het antwoord blijft mysterieus, maar één ding is zeker: Lulu is niet gebonden aan gender, maar straalt een onweerstaanbare, super sexy energie uit die vrijheid en rebellie omarmt. Bereid je voor op een betoverende muzikale ervaring doordrenkt met de onmiskenbare vibes van Lulu. Een zorgvuldig samengestelde line-up van topartiesten, waaronder Badguyzofficial, Doulou, The Unknwn.djs, Candace Aaliyah Payne en Mc Collinsz Allday, zal de energieke Afro Amapiano sounds laten weerklinken tijdens de nacht van Lulu.

Dompel jezelf onder in deze unieke sound uit Zuid-Afrika die elementen van housemuziek, lounge, kwaito en piano combineert, gekenmerkt door diepe baslijnen, levendige ritmes en melodische arrangementen.

“Dit wordt een nacht om niet te vergeten,” verzekeren de organisatoren. En graag laten we de Stappers in Den Haag kennis maken met deze nieuwe en unieke sound. Voor Haagse begrippen nog vrij onbekend, maar op Lowlands had het vorig jaar zelfs een eigen stage. “Ofwel alle ingrediënten zijn aanwezig voor een epische ervaring. Denk vrij, voel vrij, wees vrij! Betreed LULU en laat je meevoeren door de magie van het moment.”

Mis het niet!, want we geven 2×2 gratis kaarten weg, wat moet je ervoor doen?
• Stuur vóór 25 maart een mail met je voor- & achternaam* naar vrijkaarten@stappenindenhaag.nl zet in het onderwerp ‘Vrijkaarten Enter Lulu’ en geef op een originele manier aan waarom je 2 kaarten  wil ontvangen voor dit fantastische evenement. (*ivm E-Ticket)

Muziek: Afro Amapiano
Wanneer? Vrijdag 29 maart
Tijd: 23:00-04:00 uur
Waar? Rootz

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag