Start je festivalseizoen met FOUX!

foux-lentefestival-azorra-2024-stappenindenhaag

Er is een groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige, persoonlijke en intieme festivals in plaats van massale en commerciële evenementen.

FOUX is een festivalorganisatie die deze trend omarmt. Als bezoeker krijg je hier de kans om alles van dichtbij mee te maken, te dansen op elektronische muziek en nieuwe mensen te ontmoeten. Met talloze uitverkochte edities, waar maximaal 500 mensen aanwezig waren, is FOUX dit jaar meerdere malen terug te vinden bij Azorra in Scheveningen. (voorheen de naam Whoosah)

Het iconische strandpaviljoen op het Zwarte Pad in Scheveningen, dat bekend staat om zijn legendarische dance muziek evenementen en ‘good vibes only’, zal vanaf 6 april een nieuw hoofdstuk toevoegen aan alles wat al op dit strand heeft plaatsgevonden. De intieme sfeer en ontspannen strand vibe, gecreëerd door de nieuwe opbouw, decoraties en steigerhouten elementen, zijn perfect afgestemd op FOUX!

FOUX Festival biedt een totaalbeleving die de kwaliteit van grotere festivals evenaart. Het is een evenement waar muziek, shows, aankleding en sfeer perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien betrekt FOUX het publiek bij diverse activiteiten, deelt gadgets uit en organiseert sfeerverhogende shows, waardoor er nog meer te beleven valt en
socializen gemakkelijk wordt. De inclusieve en toegankelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en volop kan genieten van het festival.

Houd @fouxfestival goed in de gaten op sociale media voor informatie over aankomende evenementen! De kaartverkoop voor FOUX Festival is al geruime tijd bezig, dus wees er snel bij! www.foux.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag