Hans Dulfer & Total Response in Villa Ockenburg

hans-dulfer-saxophone-jazz-ockenburg-stappenindenhaag

Saxofonist Hans Dulfer (83) blijft bruisen van energie. Na een fantastische week met dochter Candy in de Blue Note Club in Tokyo vorig najaar, staat hij nu op Nederlandse festivals en in zalen met zijn nieuwe band, Total Response.

Total Response, samengesteld uit het crème de la crème van de Nederlandse muziekscene, heeft zich het afgelopen jaar bewezen als een meedogenloze, maar tegelijkertijd speelse eenheid vol energie en speelplezier. Ze brengen nieuwe nummers en eigenzinnige bewerkingen van Dulfer-klassiekers, met de uitdagende saxofoon van Dulfer in de hoofdrol.

Gitarist Jerôme Hol, drummer Hans Eijkenaar, bassist Ishaq van Niel en saxofonist Koen Schouten voegen zich bij Dulfer om een onvergetelijke show neer te zetten. De band, die dit jaar de studio induikt voor nieuwe opnames, belooft een speciale plaat in 2024 uit te brengen.

Meer over Dulfer:
Hans Dulfer, de bekendste saxofonist van Nederland, heeft met zijn unieke geluid de Nederlandse muziekscene gevormd. Van psychedelische free jazz tot wereldmuziek met de Perikels, en van samenwerkingen met house-dj’s tot het bereiken van popsterstatus in Japan met de plaat Big Boy. Dulfer blijft live optreden met ongeëvenaarde energie, en zijn wekelijkse concerten zijn een begrip in het Amsterdamse nachtleven. Naast zijn muzikale carrière heeft Dulfer radioprogramma’s gepresenteerd, columns geschreven en zelfs autoverkoperprijzen gewonnen. Ontdek het allemaal en koop je tickets á € 25,- via deze : link

Mis het niet! Hans Dulfer, de levende legende wiens saxofoongeluid nog steeds hartverwarmend is, blijft het publiek betoveren. Beleef het mee op 16 maart 2024 in Villa Ockenburg

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag