Win 2x 2 tickets techno event Get In Sync

get-in-the-sync-gone_gratiskaarten

De meest complete uitgaansagenda Stappen in Den Haag geeft jou de kans op GRATIS ENTREE bij Get In Sync op zaterdag 13 april van 19.00 uur tot 01.00 uur op De Pier. Een geweldig nieuw melodic techno event waar jij dus bij kan zijn!

Get In Sync is een nieuw en uniek melodic techno event. Met een line-up met top dj’s ben je verzekerd van een avond vol energieke melodieën en stevige beats. De locatie maakt dit event compleet en onvergetelijk. Vanuit de zaal van De Pier kijk je uit over de zee én de oneindige kustlijn met het Kurhaus als verlicht hoogtepunt. Stel je voor dat je al dansend de zonsondergang kunt bewonderen vanaf de dansvloer.

Get In Sync wil de Haagse regio voorzien van kwalitatieve techno en housefeesten. “We vinden dat er te weinig aanbod is in de regio en willen met Get In Sync een mooi concept neerzetten. Het draait bij ons om liefde voor muziek en de verbinding die je op de dansvloer met elkaar of met de dj opbouwt in die paar uur. Iedereen is welkom, maar door de keuze voor de avond mikken we op iets ouder publiek. Hoewel we ook zien dat er tickets gekocht worden door jonge mensen, dat is dan weer de kracht van een te gekke line-up en zorgt voor veel leuke diversiteit.”

Get In Sync pakt de eerste editie dan ook meteen flink uit met een dikke line-up met VNTM live, Beswerda, Ninsa en Cordial. En biedt hiermee een brede soundrange van melodic techno. Laat je meenemen op deze muzikale reis op zee!

We geven 2×2 gratis kaarten weg, wat moet je ervoor doen?
• Stuur vóór 20 maart een mail met je voor- & achternaam* naar vrijkaarten@stappenindenhaag.nl zet in het onderwerp ‘Get in Sync 13 april’ en geef op een originele manier aan waarom je 2 kaarten (ter waarde van € 69,-) wil ontvangen voor dit fantastische evenement. (*ivm E-ticket)

Naast de gratis tickets gegrepen? Dan zijn er nog regular tickets voor € 34,50 te koop in de ticketshop: Zien we je 13 april al dansend op De Pier? Mis het niet.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag