Dagje Outsiders 27 juli 2024 Zuiderpark

dagje-outsiders-festival-zuiderpark-27juli-denhaag

Tijdens andere evenementen in Nederland riep Cem, beter bekend als DJ Outsiders: “Wat een dik festival, dat moet GOD-VER-DOMME toch ook in Den Haag kunnen?” We speculeren dat een ‘Dagje Outsiders’ op zaterdag 27 juli 2024 in het Haagse Zuiderpark het passende antwoord op deze vraag is.

Voor ons zou het ook het meest logische vervolg zijn op ‘het slechtste idee van Nederland’, zoals hij het zelf noemt, een ‘Avondje Outsiders’. Maar wat is een slecht idee als je twee jaar op rij de RTM-zaal van het Rotterdamse Ahoy weet uit te verkopen? Nieuw dit jaar is ook ‘een Middagje Outsiders’, speciaal voor de jongere generatie hardstylers, en je raadt het al, deze was ook al binnen mum van tijd uitverkocht.

Maar wie is DJ Outsiders eigenlijk? De ras-Hagenees begon op 12-jarige leeftijd met het draaien van vinyl. Tijdens onze eerste ontmoetingen in het uitgaansleven van Den Haag voorspelden wij al dat hij een grote naam zou worden. Zijn persoonlijkheid, lef, talent en ondernemersgeest hebben hem bekendheid gegeven, ook als pionier in het combineren van hardstyle met Nederlandstalige muziek. DJ Outsiders heeft inmiddels meer dan een half miljard downloads behaald met onder andere remixen van nummers als ‘Kali’ van Django Wagner en ‘Huisje op Wielen’ van Frank van Etten. Zijn vermogen om te verbinden blijkt uit de vriendschappen die hij heeft opgebouwd met vele dj’s, waaronder in Den Haag: Dark Raver, Billy The Kit, Marvelous K en de Kraaien. Maar niet alleen in zijn geboortestad is hij een graag geziene entertainer; inmiddels is hij wereldwijd bekend.

Over een ‘Dagje Outsiders’ weten wij ook nog niet veel als ‘insiders’ van het Haagse uitgaansleven. Maar we weten nu wel al zeker dat het een heel succesvol evenement gaat worden, en dat je je via deze link kunt voorinschrijven voor de kaartverkoop op 12 maart, terwijl de reguliere verkoop 24 uur later start. Natuurlijk houden wij van Stappenindenhaag.nl je op de hoogte van alle ontwikkelingen over dit festival. Op de dag zelf kun je de timetable terugvinden in de GoneOut app.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag