TomD’ique brengt frisse jazzklanken naar de Kas!

tom-dique-villa-ockenburg

Maak je op voor een muzikale belevenis als nooit tevoren! TomD’ique, een gloednieuw jazzensemble gevormd door doorgewinterde muzikanten uit de Rotterdamse muziekscene, betreedt het podium van Villa Ockenburg met een mix van eigen composities en sprankelende bewerkingen van jazzstandards.

Dit ensemble, samengesteld aan het begin van 2022, brengt een schat aan ervaring met zich mee. De leden, Jeroen van Klinken (gitaar), Dico Krommenhoek (toetsen en dwarsfluit), René de Haas (drums en percussie) en Ron Breugelmans (bas), hebben allen jarenlang hun stempel gedrukt op de muziekwereld, van funk en fusion tot symfonische rock. Met een unieke benadering wil TomD’ique een sfeer en sound creëren die synoniem is met hun eigen stijl. Zoals ze zeggen: “Jazz is cooking with different ingredients,” en dat gaan ze bewijzen met een boeiende mix van improvisatie en groove.

Ontmoet de Band:

  • Jeroen van Klinken (Gitaar): Funk en fusion veteraan met instrumentale en regionale bekendheid.
  • Dico Krommenhoek (Toetsen, Dwarsfluit, Accordeon): Jazzliefhebber met ervaring in bigbands en musicalbegeleiding.
  • René de Haas (Drums, Percussie): Vijfenveertig jaar in de muziek, met een liefde voor vinyl en jazz als rode draad.
  • Ron Breugelmans (Bas): Een bassist die van pop tot jazz reisde, altijd op zoek naar het moment van improvisatie en flow.

Optreden:
Zondag 10 maart, van 15.00 tot 17.00 uur, in de sfeervolle setting van ‘De Kas’. Toegang is gratis, maar wees op tijd, want vol is vol!

Mis dit unieke optreden niet en kom genieten van de verrassende klanken van TomD’ique. Jazzliefhebbers, dit wordt een feest om te onthouden!

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag