Vier je zondag in stijl bij Van Kinsbergen!

In het bruisende hart van het Haagse Zeeheldenkwartier nodigen we jou uit om jouw zondag op onvergetelijke wijze te vieren. Gelegen aan het prachtige Prins Hendrikplein, is Van Kinsbergen dé plek waar gastronomisch genot, muziek en entertainment samenkomen voor een ongeëvenaarde beleving.

Wat kun je verwachten:

Kinsbergen English Breakfast:
Begin jouw dag met een vorstelijk ontbijt dat jou de energie geeft om de dag goed te starten. Het Kinsbergen English Breakfast belooft een feest voor jouw smaakpapillen te zijn! Met een assortiment van heerlijke lekkernijen.

All Day Weekend Roast:
Laat je verwennen met de Sunday of Weekend Roast. Een weelderige Engelse traditie waarbij de tafels rijkelijk gevuld worden met geroosterd vlees, Yorkshire Pudding, smaakvolle jus, aardappelen en verse groenten. Een culinair hoogtepunt waarvan je de hele dag kunt genieten!

Vintage Dj Abel & Friends (16:00 tm 19:00 uur):
Laat je betoveren door de retro klanken van Vintage Dj Abel & Friends, die van 16:00 tot 19:00 uur een onvergetelijke sfeer creëren. Swing mee op tijdloze hits en geniet van de unieke ambiance die deze muzikale selectie met zich meebrengt.

Live Sport met Silent Disco Set:
Mis geen enkel sportmoment terwijl je geniet van een unieke Silent Disco Set. Vraag simpelweg bij de bar welke sportwedstrijd je wilt volgen, ontvang een headset en duik in de opwindende wereld van live sport met stadiongeluid, zonder anderen te storen.

Van Kinsbergen belooft jou een onvergetelijke zondag vol gastronomisch plezier, muzikale hoogtepunten en de ultieme beleving van live sport. Nodig jouw vrienden en familie uit en vier samen met ons de perfecte zondag in het hart van Den Haag!

Waar: Van Kinsbergen, Prins Hendrikplein, Den Haag
Wanneer: Iedere zondag

Kijk voor meer info op www.gastropubvankinsbergen.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

 

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag