Haagse Toppers Reünie op de Pier Scheveningen!

haagse-toppers-reunie-pier

Bereid je voor op een onvergetelijke reis terug in de tijd, want op zaterdag 6 april laten we de gloriedagen van de Haagse Toppers herleven tijdens een spectaculaire reünie op een iconische locatie: de Pier Scheveningen!

Herinner je je die magische avond nog, 10 jaar geleden, in het ADO Den Haag stadion? Nou, we brengen die betovering terug met een knallende line-up van artiesten die eerder schitterden tijdens de Haagse Toppers en twee sprankelende nieuwe gezichten. Het wordt een avond vol entertainment waar je bij wilt zijn!

Optredens van bekende Haagse Toppers zoals: Mike Peterson, Chicco, Helemaal Hollands, Bob Offenberg, Leo Nardell, Nick Nicolai, Menno Aben, D’major Marc Lapre, Menzina, Frans Ashwin en Side Kick zullen de Pier laten bruisen van energie.

De getalenteerde Frank van Dingenouts Music zorgt voor het perfecte geluid en de presentatie is opnieuw in handen van niemand minder dan de charismatische Mick van der Hoek. Mis dit niet!

De 100 Early Bird tickets voor slechts € 25,- zijn eruit gevlogen. Maar wil je nog steeds dit voordeel koop dat een set van 4 tickets voor € 100,- klik hier dan heb je hetzelfde voordeel! Daarnaast is het met vrienden komen toch veel gezelliger? Ook leuk als cadeau voor iemand die alles al heeft! De reguliere tickets zijn verkrijgbaar voor €30,- klik hier. Neem je het risico dat ze nog aan de deur verkrijgbaar zijn, dan betaal je €35,-

Beleef samen met mede-Hagenezen een avond vol nostalgie en feestvreugde! Zet de datum in je agenda, verzamel je vrienden en maak je klaar voor een onvergetelijke avond vol Haagse Toppers-magie op de Pier Scheveningen. We kijken ernaar uit je daar te zien!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag