LA VIDA te vieren op Fiesta Macumba!

fiesta-macumba-paard-denhaag-stappenindenhaag

Viva la Fiesta! Den Haag maakt zich klaar voor een onvergetelijke avond vol Latinklanken en Spaanse passie

Afgelopen zaterdag was het genieten bij Maite Hontelé, de avonden met salsa in de Boterwaag zijn nog steeds hot. Maar Den Haag staat opnieuw in vuur en vlam, want op zaterdag 9 maart 2024 gaat het dak eraf tijdens het langverwachte evenement: La Primavera! Ofwel de Hofstad komt tot leven met de vibrerende ritmes van LATIN, MERENGUE, REGGAETON, SALSA en BACHATA. Den Haag heeft bewezen dat het de thuisbasis is van liefhebbers van Latijnse muziek, met uitverkochte evenementen zoals Pal Mundo in het Zuiderpark en de boeking van Eliades Ochoa in het Paard.

Fiesta Macumba, de pionier in tropische feesten, viert dit jaar zijn 15-jarig jubileum in het Nederlandse nachtleven. Het recept is simpel maar doeltreffend: dansen, flirten en genieten van de heerlijkste Música Latina, van klassiekers tot hedendaagse hits. Het Fiesta Macumba Soundsystem & friends nemen de dansvloer over met een explosieve mix van exotische klanken, waaronder Reggaeton, Salsa, Bachata, Merengue, Cumbia, Dancehall, Trap Latino, en Baile Funk.

LINE-UP:
– Grote Zaal: Fiesta Macumba Soundsystem, all night long!
– Foyer: Latin karaoke
– Kleine Zaal (Salsa, Bachata & Merengue): DJ Latin Master + bachata workshop door Fabian

Dus, Den Haag (La Haya), maak je klaar om te dansen (bailar) tot de zon (sol) opkomt en de lente te begroeten met La Primavera! We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien en samen het leven ( la vida) te vieren op Fiesta Macumba! Fiesta Macuuumbaaa!

Klik hier voor tickets.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play. Daarnaast kan je in de GoneOut app de timetable van de dag zelf zien.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag