Stappen in Den Haag verloot 2×2 gastenlijstplekken voor CherryBomb

cherryBomb-1-maart-rootz-gastenlijst-gratis-stappenindenhaag

Wij van dé meest complete uitgaansagenda Stappen in Den Haag, geven jou de kans op GRATIS ENTREE bij CherryBomb op 1 maart in Club Rootz! Wij mogen namelijk 2×2 exclusieve gastenlijstplekken verloten voor dit  geweldige urbanfeest.

CherryBomb, ook bekend als UrbanMusicCafe, neemt je mee op een muzikale reis in het hart van Den Haag! De term ‘Urban’ staat voor de muziek- en cultuurstromingen die verweven zijn met hiphop, rap en moderne r&b. Ervaar de energie van de stad en verlies jezelf op de urban beats van geweldige DJ’s, omringd door de bruisende sfeer van de straatcultuur. De term en stroming “urban” heeft zijn wortels in metropolen zoals New York, waar de straatcultuur tot bloei kwam. In de kern verwijst “urban” letterlijk naar muziek die ontspruit vanuit het levendige straatleven.

Rhythm-and-blues afgekort als R&B heeft al een lange geschiedenis. De moderne variant van dit muziekgenre combineert de essentiële elementen van soul, funk en hiphop tot een dynamisch geheel. Daarnaast zijn er ook invloeden van jazz en blues waarneembaar, waardoor de moderne R&B een veelzijdige en boeiende stroming binnen de urban cultuur vormt. Ontdek de ritmische en veelzijdige wereld van beide niet meer weg te denken muziekstromingen, waar straatgeluiden en podiumwerk samenkomen en een unieke harmonie creëren.

Op vrijdag 1 maart wordt Club Rootz in Den Haag omgetoverd tot een ware explosie van Urban&RnB music, met optredens van gerenommeerde DJ’s zoals MARVELOUS K, RANDY BEICKS, JAMAYA en ADVENTUREBOY. Bereid je voor op een avond vol aanstekelijke BootyBeats en een ongekende dosis gezelligheid!

Hoe maak je kans op 2 gastenlijstplekken voor dit exclusieve evenement?

1. Deel dit bericht op je Facebookpagina.
2. Maak een screenshot (volume naar benedenknop en uitknop op je telefoon).
3. Mail de screenshot met je naam naar info@stappenindenhaag.nl
4. Voer bovenstaande stappen uit vóór 27 februari.

Op 29 februari worden de gelukkige winnaars uitgeloot en ontvangen zij 2 e-tickets in hun mailbox. Mis deze kans niet om de Cherry Bomb ervaring te beleven en jezelf onder te dompelen in een nacht vol kleur, beats en onvergetelijke herinneringen!

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten