De Grote Markt verhit februari met het Wild Rooster Winter Festival

wild-rooster-winter-2024-grote-markt-stappenindenhaag

De Grote Markt Verhit Februari met de 3e Editie van het Wild Rooster Winter Festival

In een poging om de wintermaand februari te voorzien van een pittige kick, kondigt de Grote Markt met enthousiasme de derde editie aan van het Wild Rooster Winter Festival, gepland op vrijdag 23 februari. Het gratis rootsmuziekfestival, dat jaarlijks duizenden bezoekers naar het stadscentrum trekt in augustus. Bewijst met voorgaande winter-edities dat het ook in februari een bruisend spektakel kan worden op de Grote Markt en de bijbehorende locaties.

De muzikale festiviteiten zullen plaatsvinden op drie prominente locaties op de Grote Markt: de Zwarte Ruiter, Café September en Hoender en Hop. Deze zullen worden omgetoverd tot officiële honky-tonk bars, voorzien van indoor podia. De line-up belooft een indrukwekkende verzameling van zes gerespecteerde artiesten uit de rootsmuziekscene, afkomstig uit het Verenigd Koninkrijk, Hongarije, Duitsland en Nederland.

Net als bij het zomerfestival is de toegang tot het Wild Rooster Winter Festival gratis, waardoor iedereen de kans krijgt om te genieten van een avond vol muzikaal genot. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van de line-up, kan je terecht op de officiële festivalwebsite

Mis het niet! Markeer vrijdag 23 februari 2024 in uw agenda en kom naar de Grote Markt in Den Haag om de winter op te warmen met de opzwepende klanken van het Wild Rooster Winter Festival.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

 

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag