De beste wensen voor 2024, het beloofd een mooi jaar te worden in Den Haag

Zojuist sloeg de klok middernacht en barste het vuurwerk los. Jij staat natuurlijk lekker boze geesten te verjagen en oude zooi in de fik te steken. We wensen je het allerbeste voor 2024. Het belooft weer een mooi jaar te worden op het gebied van evenementen in de Hofstad.

Hou de uitgaansapp GoneOut goed in de gaten! Maar zet alvast Koningsdag 27 april 2024 Zuiderpark in je agenda. Dan is er een festival wat je niet mag missen, namelijk: NMNH Kingsday. Vergeet Kingsworld; dit jaar brengt NMNH een massieve tent voor 10.000 ravers naar het grote veld in Zuiderpark. Verwacht de oldskool pulserende beats van hardtechno, een genre dat redelijk gelijk is aan de nineties rave-gabber-oldskool. Een ode aan de early raves in Houtrust Rotonde en de Statenhal, maar nu gebracht door jonge DJ’s in een stampende tent.

Voor de liefhebbers van Berlijnse underground techno staat de eerste zaterdag van juni 2024 gereserveerd voor The Crave. Een evenement dat jaar na jaar Den Haag in de greep houdt, met zowel opkomende als gevestigde technohelden die de draaitafels in Zuiderpark domineren.

Maar denk ook weer aan Sniester, Bevrijdingsfestival, GRAU zone, Clubhopping, Fullmoon Beachfestival, Vlaggetjesdag, etc. Onze Haagse festivalpagina wordt de komende maanden regelmatig bijgewerkt met data van organisatoren die je niet wilt missen. Voor de meest up-to-date informatie, raden we aan om de GoneOut uitgaansapp in de gaten te houden.

Ook de sponsoring van onze ‘fotokaartjes’ is in 2024 weer mogelijk. Ontdek de kracht van één op één marketing tijdens festivals en evenementen! Elke bezoeker die we op de foto zetten ontvangt een ‘fotokaartje’ waar staat waar ze hun foto terug kunnen vinden, maar ook de boeiende boodschap van jouw bedrijf of product. Bereik je doelgroep op een unieke en persoonlijke manier, terwijl deze tastbare kaartjes als blijvende herinneringen fungeren. Eerdere campagnes hebben bewezen dat deze aanpak buitengewoon succesvol is. Maak van een volgende evenement je marketingtriomf!

Maar ook adverteren op stappenindenhaag.nl blijft mogelijk, ook in 2024. De meest bekeken website in zijn genre met maar liefst 1.500 dagelijkse bezoekers. Ons publiek, voornamelijk tussen 22 en 40 jaar oud, zoekt actief naar uitgaansgerelateerde content, van dansen en live muziek tot evenementen en festivals in Den Haag. Met een gemiddelde verblijfstijd van 6 minuten biedt stappenindenhaag.nl een unieke kans om jouw advertentie op de hoofdpagina of andere strategische locaties te presenteren. Bezoekers worden aangetrokken door nieuwsberichten, partyreports en columns, en raadplegen frequent de uitgaansagenda omdat deze als de meest complete van Den Haag gezien wordt. Door te adverteren op onze website, krijg je niet alleen aanzienlijke exposure, maar bereik je ook jouw specifieke doelgroep. Overweeg ook de toevoeging van gedrukte fotokaartjes voor een extra visuele impact. Kies voor stappenindenhaag.nl en laat je onderneming stralen in het bruisende uitgaansleven van Den Haag!

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag