Fijne Feestdagen en Vaarwel 2023 column

Allereerst wensen we jullie geweldige kerstdagen! Als je plannen hebt om tijdens de feestdagen uit te gaan, dan is de GoneOut app voor iPhone en Android een must. Hiermee blijf je op de hoogte van alle evenementen en festivals in Den Haag.

Laten we deze column ook gebruiken om terug te kijken op ons 20-jarig jubileumjaar. In 2023 waren we weer volop aanwezig bij diverse evenementen, festivals, en netwerkbijeenkomsten.

Daarnaast werd onze meest complete uitgaansagenda van Den Haag ook gepubliceerd op Wehague.nl de jongerenwebsite van de Gemeente Den Haag.

Op muzikaal gebied zijn we verheugd dat onze voorspelling uitkwam: Den Haag wordt steeds meer tot een technostad. Geweldige technoevenementen zoals The Crave, NMNH, en Richter stonden op het programma. Maar denk ook aan een uitverkochte Tresor in PIP en het indrukwekkende East op het strand. Trots zijn we op technopionier Remy Unger, producer Jeans en deejays Stan Christ en Jayzo, die het Haagse techno DNA in hun bloed hebben.

Het was een fantastisch en gevarieerd jaar met hoogtepunten als het Bevrijdingsfestival, NMNH Beach, The Crave, en Kingsworld. Als actieve bezoekers van Clubhopping hebben we met veel enthousiasme deelgenomen aan dit initiatief, waarbij potentiële stappers gratis een kijkje konden nemen in alle clubs. Kortom, ons 20-jarig jubileumjaar was een succes. Op naar 2024!

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag