The Hague Songbook Exchange is terug!

The Hague Songbook Exchange is terug! Op 23 december 2023 wordt het nieuwe album uitgebracht op Bandcamp, wat wordt gevierd met een releaseconcert in Musicon. De festiviteiten zetten zich voort op 25 januari 2024, wanneer het album ook beschikbaar wordt op dubbel CD en op alle streaming platforms. Ook dit wordt feestelijk gevierd met een tweede releaseconcert in Het Paard.

The Hague Songbook Exchange is een project van het platenlabel Antilounge, dat streeft naar samenwerkingen en kruisbestuiving tussen verschillende muziek disiplines. Het project bouwt bruggen tussen de akoestische en de underground elektronische muziekscene in Den Haag. Voor deze tweede editie hebben elektronische muziekproducenten en artiesten uit verschillende genres samengewerkt, resulterend in een divers en boeiend album.

The Hague Songbook Exchange 02 wordt een dubbel album. De ene CD bevat bands die een compositie van een elektronische muziekproducer hebben bewerkt in hun eigen stijl. De andere CD bevat werk van elektronische muziekproducers die hetzelfde doen met de bands.

De uitwisselingen zijn gedaan door:

  1. FilosofischeStilte en het Simon Rigter Quartet
    2. Sterk Water en Kopsmart
    3. Alina Valentina en I am Lotus
    4. Rivers Area Juke Squad en Roni Dot
    5. Poison Lolly en Epistulum
    6. Marric en Wilde Kind
    7. Tonal Verges en Bleedroot
    8. OK SJON! en Laura Palmer
    9. Star-Kid en Trenth

Dit project wordt geproduceerd door Antilounge ism Musicon, Popradar, Paard en New Space Studio.

Release Concerten:

Zaterdag 23 december 2023
Locatie: Musicon, Soestdijksekade 345, Den Haag

Donderdag 25 januari 2024
Locatie: Het Paard, Prinsegracht 12, Den Haag

En nog meer nieuws:

Op 29 maart 2024 is het tijd voor een jubileum remix album in verband met 20 jaar Antilounge. Ook dit wordt een album met remixes en bewerkingen van Haagse artiesten. Alleen dit keer geen uitwisseling, Antilounge heeft de artiesten gevraagd om zelf op zoek te gaan naar een andere Haagse producer of band die ze het liefst zouden willen remixen. Dit beloofd weer een heel speciaal album te worden en wordt gevierd op vrijdag 29 maart 2024 tijdens het grote Antilounge 20 jaar feest in Pip te Den Haag.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten