Er is een nieuw feestje in de stad: Shame Shame Shame

Shame Shame Shame wilt een nieuwe impuls geven aan het uitgaansleven in de stad Den Haag. Shame Shame Shame is het foute feestje van de regio Den Haag.

Het genre ‘fout’ is enorm populair.  Op radiozender Q music is dagelijks het foute uur te beluisteren. De jaarlijkse Foute Party van Q Music is elk jaar stijf uitverkocht. Ook Radio 538 is inmiddels in het ‘foute’ gat gesprongen door dagelijks een uur enkel muziek uit de jaren 90 te draaien.

Shame Shame Shame is er voor al die mensen met een brede muzieksmaak. Voor die mensen die niet de hele avond/ nacht op dezelfde muziekstijl willen dansen. Voor die mensen die niet alleen maar op nieuwe muziek, of op alleen maar op oude muziek willen dansen. Op een Shame Shame Shame feestje mixen de DJ’s alle muziekstijlen door elkaar heen. Alles van de jaren 80, 90, 00, 10 en nu kan voorbij komen. Dus een hitje uit de jaren 90 kan direct worden gevolgd door de huidige nummer 1 uit de Top 40. Van Nederlandstalig tot dance. Van happy hardcore tot urban. Van rock tot pop.  Hazes wordt gemixt met Charly Lownoise & Mental Theo, Dr. Dre wordt gemixt met Dr. Bernhard, Ronny Flex wordt gemixt met Abba.

Op een Shame Shame Shame feestje wordt dus niet alleen maar foute muziek gedraaid. Ook al die goude hitjes komen voorbij! Shame Shame Shame mixt al die foute hits met al die goude hits. Fout en Goud: mixed all together.

Shame Shame Shame staat voor schaamteloos genieten. Een avond/nacht zingen en dansen op gewoon lekkere muziek. Vergeet al je zorgen! Wees vooral je zelf!

DANCE like nobody’s watching

SING like nobody’s listening

LIVE like it’s heaven on earth

De eerste editie van Shame Shame Shame vindt plaats op 28 oktober 2023 van 21:00 uur tot 03:00 uur in Club Toedeloe in Den Haag. De eerste editie is meteen een Halloween Editie. De dresscode is dan ook Halloween. En bij Halloween denken veel mensen aan de hit Thriller van Michael Jackson. Daarom  wordt er uitgepakt met een speciaal Michael Jackson Tribute. Een Michael Jackson imitator zal Michael Jackson weer tot leven brengen.

De laatste kaartjes zijn nog verkrijgbaar op www.shameshameshame.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag