FOUX Halloween

FOUX omarmt de groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige en intieme festivals boven massale en onpersoonlijke evenementen. FOUX Festival is in extase over deze komende editie, omdat het de ware indoor festival vibe belichaamt waar ons FOUX-hart sneller van gaat kloppen. We nemen je mee op een betoverende reis, beginnend met warme House, overgaand in swingende Tech-House en vervolgens naar meeslepende Melodische Dance om uiteindelijk te eindigen met pulserende Techno.

De line-up staat bol van getalenteerde artiesten die je gegarandeerd zullen betoveren en laten bewegen op de dansvloer. Maar er is meer te beleven en te zien. Betoverende acts en shows, met vuur, lichtjes en glitters, zorgen voor een magische omgeving die je zintuigen prikkelt en je onderdompelt in een onvergetelijke ervaring. FOUX Festival biedt een intieme sfeer en een unieke beleving die je nog lang zal bijblijven.

Als bezoeker van FOUX krijg je de kans om alles van dichtbij mee te maken, te dansen op elektronische muziek en nieuwe mensen te ontmoeten. Met eerdere uitverkochte edities, waar maximaal 500 mensen aanwezig waren, komt FOUX dit jaar voor het eerst met een Halloween editie! Verwacht betoverende melodieën, hypnotiserende beats en een gemeenschap van gelijkgestemde feestgangers die samen één worden op Foux.

Club Westwood is een iconische nachtclub in Den Haag en ook befaamd onder de Hagenezen en Hagenaars. Deze geweldige club heeft onlangs geïnvesteerd in een state-of-the-art geluidssysteem, waar zelfs de meeste Techno-clubs jaloers op zouden zijn. Dit betekent dat onze Foux DJ’s, de onmiskenbare Foux-vibe en een spectaculaire show hier op hun best schitteren! Let op: Doordat Foux dit keer in een club plaatsvindt, zijn de tickets beperkt beschikbaar. De early’s en regulars zijn uitverkocht en de late-tickets gaan ook razend hard, dus mis je kans niet.

Houd @fouxfestival goed in de gaten op sociale media voor informatie over aankomende evenementen! De kaartverkoop voor FOUX Festival is al geruime tijd bezig, dus wees er snel bij! Tickets zijn verkrijgbaar via www.foux.nl.

Gratis naar FOUX Halloween, wij geven 2x 2 gratis kaarten weg. Mail je naam naar info@stappenindenhaag.nl, de eerste inzenders krijgen van ons via de mail een e-ticket toegestuurd.

Club WestWood,  Den Haag

29 oktober 2023, 16:00 – 22:00

AGE: 21 +

Dresscode: Make it spooky

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag