Strandconcerten LIVE on the BEACH groot succes

Den Haag, 2 september – Drie dagen lang was het feest op het Scheveningse strand: Live On The Beach organiseerde donderdag, vrijdag en vandaag concerten van een groot aantal Nederlandse topartiesten. Donderdag stond in het teken van Anouk en Bløf. Gisteren stond in het teken van de Haagse top bands tijdens BEATSTAD en vandaag was het de beurt aan ‘Het Grootste Zomerfeest van Nederland’. Bijna 60.000 bezoekers genoten met hun voeten in het zand van geweldige optredens tijdens deze prachtige nazomeravonden.

Anouk & Bløf
Deze reeks begon met de strandconcerten van Anouk en Bløf met Claude in het voorprogramma. Beide artiesten, met een grote schare fans, brachten hun grote hits ten gehore waar het publiek met de voeten in het zand luidkeels van genoot.  

BEATSTAD
Dat de Haagse muziek scene op dit moment razend populair is bleek wel op vrijdag. Deze dag keerde het legendarische BEATSTAD festival terug van weggeweest met een hele speciale editie. DI-RECT, Goldband, Son Mieux en Prins S. en De Geit, allemaal afkomstig uit Den Haag, hadden de handen ineengeslagen voor dit bijzondere project en lieten het strand van Scheveningen letterlijk op haar grondvesten schudden. Goldband bracht het nummer ’Hotel Scheveningen’ een eigen afgeleide van het nummer Hotel California van de Eagles. De finale van de avond was voor DI-RECT die het in het laatste nummer een ode bracht aan Golden Earring met het nummer ‘Radar Love’. Grote verassing voor het publiek was dat Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen samen meespeelden in deze grande finale die werd afgesloten met een spectaculair vuurwerk.

Het Grootste Zomerfeest van Nederland
Vandaag vond de tweede editie van ‘Het grootste Zomerfeest van Nederland’ plaats. Tijdens het zomerfeest – dat werd gepresenteerd door de Qmusic dj’s Menno Barreveld en Joost Zwinkels – traden Guus Meeuwis, Suzan & Freek, Kraantje Pappie, Donnie, Emma Heesters en Diggy Dex op. Kris Kross Amsterdam sloot deze zomerdag met een spectaculaire show af. Qmusic maakte deze dag live radio vanaf het strand.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag