Embassy Festival 2023: Beleef een Wereldwijde Culturele Extravaganza

Bereid je voor op een culturele reis als geen ander, want Embassy Festival 2023 keert terug voor haar 11e editie. Gepland op 2 september in de koninklijke stad Den Haag, belooft het festival dit jaar een betoverende viering van diverse culturen van over de hele wereld te zijn.

Ervaar een Wereldwijde Fusie van Cultuur
Embassy Festival is een levendig en dynamisch cultureel evenement dat meer dan 50 deelnemers van over de hele wereld bijeenbrengt. Het festival presenteert een rijke mix van internationale culturen door middel van een scala aan artistieke expressie, waaronder muziek, dans, traditionele kostuums en verrukkelijke keukens. Als een culturele smeltkroes biedt Embassy Festival een meeslepende ervaring die de essentie van wereldwijde diversiteit vastlegt en streeft naar het verenigen en verheffen van de wereldcultuur.

Embassy Festival: Waar Culturen Samenkomen
Op 2 september verandert Lange Voorhout in een bruisend centrum van culturele festiviteiten tijdens het Embassy Festival. Bezoekers kunnen uitkijken naar optredens, traditionele dansen, live muziek en nog veel meer. Van de Creatieve Arena, waar culturele optredens plaatsvinden, tot het River Mountain Stage met internationale topartiesten als Lisa Morgenstern en Abdul and The Gang, zullen bezoekers worden betoverd. Zorg ervoor dat je de Performance Space niet mist, een plek waar je interactief kunt deelnemen aan meer culturele optredens en workshops. Het festival biedt ook een gevarieerd aanbod van culinaire heerlijkheden en een bruisende internationale markt, gehost door alle culturele deelnemers.

Het festival nodigt je uit om deel te nemen aan een meeslepende ervaring via het “Embassy Activity Passport”, waarbij bezoekers betrokken raken bij diverse culturen door interactieve activiteiten, proeverijen en spelletjes. Bij voltooiing ontvang je stempels in het paspoort alsof je in één dag de wereld hebt rondgereisd. Bovendien maak je kans om 2 lidmaatschappen te winnen voor Caesar Fitness en Spa Resort ter waarde van €2900!

Mis de Culture Parade om 13:50 niet, waar deelnemende culturen hun kleuren, vlaggen en traditionele kostuums zullen tonen in een olympische parade over het festivalterrein. Het Embassy Festival op Lange Voorhout is gratis voor volwassenen en kinderen. Voor ouders zorgt de kinderhoek van Big Ben Kinderdagverblijf ervoor dat je kleintjes een dag vol plezier en entertainment hebben. Voor ouders van jonge kinderen is er ook een voedings- en verschoontafel beschikbaar, gratis te gebruiken.

Embassy Tour: (Vrijdag 1 september)
Tijdens de tour worden bezoekers uitgenodigd om binnen te kijken in de gebouwen van de deelnemende ambassades in Den Haag. Deze exclusieve, bijna uitverkochte tour, biedt bezoekers een buitengewone kans om de rijke tradities, erfgoed en unieke gebruiken van verschillende landen te verkennen. Deelnemende landen zijn Tsjechië, Kameroen, Panama, Bolivia, Litouwen en Azerbeidzjan.

Sluit je aan bij de viering
Of je nu een cultuurliefhebber bent, een liefhebber van eten, of simpelweg nieuwe ervaringen zoekt, Embassy Festival 2023 belooft voor iedereen iets te bieden. Dit opmerkelijke evenement is niet alleen een showcase van culturele diversiteit, maar ook een gelegenheid om begrip en verbinding tussen mensen van alle achtergronden te bevorderen. TIP: Breng je cultuur naar het festival en kleed je in de kleding en kleuren van je cultuur. Hoe meer cultuur en tradities, hoe beter voor het verheffen van de wereldcultuur.

Evenementdetails
Embassy Festival 2023: 2 september – Gratis evenement voor iedereen
12:00 – 20:00
Locatie: Lange Voorhout, Den Haag
Website: www.embassyfestival.com

Embassy Tour 2023: 1 september – Beperkte tickets beschikbaar via de website
17:00 – 22:45
Locatie: Deelnemende ambassades
Website: www.embassyfestival.com/tour

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag