ZOMERSE TECHNO AVOND BIJ AZORRA

Met zomerse temperaturen in aantocht aankomend weekend, wordt het weer tijd om uit te kijken naar een dagje strand én strandfeesten. Techno collectief EAST strijkt aanstaande vrijdag voor het eerst neer in Scheveningen, aan het Zwarte Pad bij Azorra Beachclub (voormalig Whoosah) en neemt daarbij Haagse held Remy Unger mee.

EAST, een Amsterdamse organisatie met Haagse roots, is inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in de Amsterdamse techno scene met wekelijkse feesten in verschillende clubs in de binnenstad en met maandelijkse feesten in de Paradiso. De feesten zijn een broedplaats voor de ontwikkeling van lokaal talent aangevuld met artiesten van internationale allure. Zo ook Remy Unger, één van de grondleggers van house en techno muziek in Nederland, die als dj op alle continenten heeft gedraaid en meerdere malen op festivals zoals Awakenings, Timewarp en 909 Festival heeft gestaan. Muzikaal wordt hij bijgestaan door Jayzo, Lady Lanter en Infinite V.

Deze zomer mocht een feest aan het strand niet ontbreken in de EAST agenda en op vrijdag 11 augustus is het dan eindelijk zover, mede mogelijk gemaakt door de goedgezinde weergoden. Met een verwachte temperatuur van 25 graden en vooral geen regen, belooft het een zwoele zomeravond te worden. EAST on the Beach start om 19:00 uur en eindigt om 01:00.

LINE UP
REMY UNGER
[Rejected/My Favorite Robot/Sudbeat]
JAYZO
[EAST Collective/Techno Tuesday Amsterdam]
LADY LANTER
[EAST Collective/Meta Minsk]
INFINITE V
[EAST Collective]

Reguliere tickets en groepstickets zijn verkrijgbaar via onderstaande link:

https://eventix.shop/etnutf22

Aan de deur zal er nog een klein aantal kaarten beschikbaar zijn.

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/661455169178550

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten