Cesar Zuiderwijk en Slagwerkkrant presenteren de 22ste DrumDrieDaagse

Drie dagen lang workshops en drumlessen van Cesar Zuiderwijk, Horacio ‘El Negro’ Hernandez, Koen Herfst, Joost Kroon, Salle de Jonge, Joost Patocka, Soeshiel Sharma, Sarah Lavinia Feenstra & The Smart, Olaf Fase, Mark Eeftens, Fred Cohen, Dennis Boxem, Gerben de Bruijn, Peter-Jan Eusman, Rob Kramer, en Erk Willemsen.

Organisator Cesar Zuiderwijk is heel trots dat een van ’s werelds beste drummers speciaal overkomt uit Havana Cuba voor deze DrumDrieDaagse: Horacio ‘El Negro’ Hernandez. Hij is vermaard vanwege zijn drumspel bij Santana, Michel Camilo, Zucchero en Chucho Valdés.

De DrumDrieDaagse, een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant, gaat vrijdagochtend 18 augustus voor de 22ste keer van start in Musicon, Den Haag. De 72 deelnemers krijgen drie dagen lang les van 17 leraren, die allemaal een ander onderdeel van het drumspel zullen overbrengen op de deelnemers: blastbeats, fills, samenspel met je bassist, paradiddles, triolen, snaredrumtechniek, jazzdrummen, met meerdere drummers samenspelen, spelen in een band etc etc. Ze krijgen les in privégroepjes van zes, elk uur bij iemand anders. Elke drummer die een beetje kan spelen kan  meedoen. De groepjes worden naar spelniveau en leeftijd ingedeeld. Inmiddels is de DrumDrieDaagse voor wat betreft de workshops en lessen overdag uitverkocht.

Er zijn nog kaarten voor de avondprogramma’s op vrijdag en zaterdag. 
Vrijdag 18 augustus 20.30u Masalsa, ft Soeshiel Sharma.
Drie dagen lang doet Soeshiel Sharma percussieworkshops met de deelnemers van de DrumDrieDaagse percussielessen. Op vrijdagavond geeft hij met zijn band Masalsa een zinderend salsaconcert in Musicon.
Tickets: €12,50 (voorverkoop)
Tickets: €15,- (deur)
Tickets zijn hier verkrijgbaar

Zaterdag 19 augustus, 20.00u Sessie met The Smart.
Vrijdag en zaterdag maken de bandcoachinglessen van Sarah Lavinia Feenstra deel uit van de DrumDrieDaagse. Ze doet dat met de onvermoeibare leden van haar geweldige band The Smart. In die twee dagen werkt ze toe naar de zaterdagavond sessie waar de band de drummers van de DrumDrieDaagse (deelnemers én docenten) op het podium begeleidt.
Tickets: €7,50 (voorverkoop)
Tickets: €10,- (deur)
DrumDrieDaagse
Tickets zijn hier verkrijgbaar 

De DrumDrieDaagse is een initiatief van Cesar Zuiderwijks Music Station en Slagwerkkrant en wordt mede mogelijk gemaakt door Pearls drums, Roland drums en Terpstra Drumland.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag