Laatste kans! Mis het NMNH Beach Festival niet

Beste Stappers in Den Haag! Wij hebben weer een geweldige tip voor jullie. Als jullie echte techno liefhebbers zijn, dan mogen jullie het NMNH beach festival absoluut niet missen! Vooral niet omdat niemand minder dan dj/producer Enrico Sangiuliano als special guest aanwezig zal zijn.

Enrico Sangiuliano, de Italiaanse DJ/producer van het Drumcodelabel van Adam Beyer die samen met Charlotte de Witte enkele onvergetelijke hits heeft gemaakt zoals ‘Reflection’ en ‘Age of Love’ . Als je regelmatig naar techno luistert, herken je zeker zijn muziek. Enrico Sangiuliano heeft al op de grootste festivals ter wereld gedraaid, waaronder in Nederland op Awakenings en 909 fest, maar nog nooit in Den Haag.

Vorig jaar waren wij, stappen in Den Haag, samen met 070online te gast op dit waanzinnige evenement. We ontdekten dat de hardtechno van tegenwoordig veel doet denken aan de raves uit de jaren ’90, waar onze stapcarrière ooit begon. Dit jaar hopen we dan ook op veel feestgangers uit Den Haag en omstreken, inclusief de oude ravers, want dit is een festival dat je simpelweg niet mag missen.

Laten we aanstaande zaterdag 15 juli een reünie creëren en helemaal losgaan op het NMNH Beach Festival! Geloof ons, dit wil je niet missen!

De FINAL Ravers, oftewel de laatste kaarten voor het NMNH Beach Festival, zijn bijna uitverkocht! Met optredens van Enrico Sangiuliano, Kobosil, Dyen, Enzo Siragusa, SHDW & Obscure Shape, Shlømo, Toman, Diøn, Stan Christ en nog veel meer, belooft dit nu al een onvergetelijke dag te worden! Heb je nog geen kaartje kunnen bemachtigen? Geen zorgen! De allerlaatste Final RAVERS zijn nu verkrijgbaar in onze ticketshop. Wacht niet langer en zorg ervoor dat je deze grootste editie van het NMNH Beach Festival niet mist!

Datum: 15 JULI

Tijd: 13:00 – 23:30 uur

Locatie: Strand Noord 1 – Scheveningen – Naast Beach Stadium

Website en Tickets: WWW.NMNH.EUFACEBOOKINSTAGRAM

Lees hier het party report 2022

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten