Frenna’s 7Fest verbindt de inwoners van Den Haag in een muzikaal spektakel

Den Haag, 9 juli 2023 – De trotse Hagenees en internationaal bekende artiest Frenna brengt op 22 juli een sensationeel festival naar het Zuiderpark in Den Haag. 7Fest belooft ook dit jaar weer een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij muzikaal talent en culturele diversiteit samenkomen in  één park. Dit spectaculaire evenement is dan alleen een muziekfeest, heeft als missie om mensen van diverse achtergronden en muzikale interesses met elkaar te verbinden.

7Fest verwelkomt iedereen met open armen en biedt een platform voor meer dan vier verschillende muziekgenres, waaronder Amapiano, Tech House, Urban en Latin. Hierdoor kunnen bezoekers genieten van een breed scala aan muziekstijlen, die allemaal samenkomen op één dag en op één locatie. Dit festival is een viering van diversiteit en een uitdrukking van eenheid door middel van muziek.

Met maar liefst 6 aangekondigde podia is 7Fest een ware smeltkroes van internationaal talent. Het festival verwelkomt enkele van de beste Amapiano-artiesten uit Zuid-Afrika, die het publiek zullen betoveren met hun unieke muziek. Daarnaast worden onder de naam Pal Mundo ook Latin-artiesten uit Zuid-Amerika gepresenteerd, waarbij bezoekers kunnen genieten van de zomerse klanken en opzwepende ritmes.

7Fest gaat nog een stap verder door samen te werken met vooraanstaande merken, die elk hun eigen podium zullen hosten. Deze samenwerkingen hebben niet alleen tot doel om een platform te bieden voor talentvolle artiesten, maar ook om verschillende gemeenschappen met elkaar te verbinden. Het festival wordt daardoor een ontmoetingsplek waar mensen met diverse achtergronden en interesses samenkomen en kunnen genieten van elkaars cultuur.

Op 7Fest kun je uitkijken naar optredens van topartiesten zoals: Broederliefde, Mula B, Karim Soliman, Benny Rodrigues, Lijpe, SFB en natuurlijk Frenna zelf, naast internationale acts zoals Ir Sais, Uncle Waffles en nog vele anderen. Maak deel van één van de meest veelzijdige muziekevenementen die er dit jaar in het mooie Zuiderpark georganiseerd wordt.

Ook aan de interne mens is gedacht! Bezoekers kunnen zich tegoed doen aan verrukkelijke cocktails die zorgen voor de perfecte festivalvibe. Daarnaast zijn er diverse foodtrucks aanwezig die een breed scala aan smakelijke gerechten en lekkernijen serveren. Of je nu zin hebt in hartige snacks, zoete lekkernijen of iets exotisch, er is voor elk wat wils om de smaakpapillen te verwennen.

Tickets voor 7Fest zijn nu verkrijgbaar op de website: 7fest.nl. Voor meer informatie en updates over het festival, volg 7Fest op Instagram, Facebook en andere social media-kanalen en hou de bezoek de officiële website.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag