Stappen in Den Haag te gast op DHFM

Richard en Martin, het dynamische duo achter Party-Mania / Stappen in Den Haag, was onlangs te gast in het populaire zaterdagochtend radioprogramma “Achter de Haagse Duinen” op Den Haag FM. Onder leiding van de charismatische presentator Barry van de Laar en co-host Désirée Snijders werd het interview een opwindend en boeiend gesprek over twee decennia van het promoten van het nachtleven in de bruisende stad Den Haag. Ook reporter Samantha van Reijsen mengde zich enthousiast in het levendige gesprek.

Vanaf het begin was er een geweldige chemie merkbaar in de show, met meer dan genoeg interessante onderwerpen om te bespreken. Het gesprek draaide natuurlijk voornamelijk om de missie van het duo om het levendige nachtleven in Den Haag te promoten. Ze bespraken de oorsprong van Party-Mania / Stappen in Den Haag en legden uit waarom hun uitgaansagenda wordt beschouwd als de meest complete in de stad. Daarnaast benadrukten ze de functies van de populaire GoneOut-app die beschikbaar is voor zowel Apple- als Android-gebruikers. Hoewel de heren discreet waren toen het ging om sappige verhalen, kwamen onderwerpen als deurbeveiliging toen en nu aan bod, evenals hun ervaringen bij Den Haag Outdoor en Kingsworld. Het gesprek nam zelfs een verrassende wending toen er gesproken werd over feesttouringcars bij het Nooit Meer Naar Huis techno beachfestival en er werd iets genoemd over bitterballen door het hek op het 5 mei festival.

Nieuwsgierig? Bekijk hier het hele interview:

In een leuke ontwikkeling is Richard uitgenodigd om terug te keren naar Den Haag FM met “zijn” uitgaansagenda. Vanaf september zal hij tweewekelijks te horen zijn in het programma “Achter de Haagse Duinen” tijdens het derde uur, van 10:00 tot 11:00 uur op zaterdagochtend. Dit radioprogramma weerspiegelt perfect de twee drijfveren achter Stappenindenhaag.nl – vol energie, grensverleggend, met een vleugje zelfspot en een vleugje parodie. Maar hun liefde voor Den Haag is altijd oprecht en vanuit het hart. Stem af op ADHD (Achter De Haagse Duinen) op Den Haag FM, live uitgezonden vanuit de Centrale Bibliotheek aan het Spui.

Over Party-Mania / Stappen in Den Haag:
Party-Mania / Stappen in Den Haag is een toonaangevend platform dat al 20 jaar het nachtleven en evenementen in Den Haag promoot. Hun uitgebreide uitgaansagenda, in combinatie met hun populaire GoneOut-app, heeft hen tot de belangrijkste bron gemaakt voor feestgangers in de stad. Met hun aanstekelijke energie en oprechte liefde voor Den Haag blijven Richard en Martin een cruciale rol spelen in het vormgeven van het nachtleven in de stad.

Met dank aan onze mediapartner 070online.nl voor het monteren van het beeldmateriaal!

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag