FOUX Festival is in extase

Laat je festivalhart dansen bij FOUX Festival – Een unieke zomerbeleving!

De zomer is eindelijk aangebroken en het is tijd om je festivalhart weer te laten dansen! Na een sprankelende lente vol muzikale avonturen is het moment aangebroken waar we reikhalzend naar uitkijken: de festival editie van FOUX! Dit unieke evenement omarmt de groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige en intieme festivals boven massale en commerciële evenementen.

FOUX Festival is in extase over deze komende editie, omdat het de ware festival vibe belichaamt waar ons FOUX-hart sneller van gaat kloppen. We nemen je mee op een betoverende reis, beginnend met zwoele zomerse House, overgaand in swingende Tech-House en vervolgens naar meeslepende Melodische Dance om uiteindelijk te eindigen met pulserende Techno. De line-up staat bol van getalenteerde artiesten die je gegarandeerd zullen betoveren en laten bewegen op de dansvloer.

Maar er is meer te beleven en te zien. Betoverende acts en shows, met vuur, lichtjes en glitters, zorgen voor een magische omgeving die je zintuigen prikkelt en je onderdompelt in een onvergetelijke ervaring.

FOUX Festival biedt een intieme sfeer en een unieke beleving die je nog lang zal bijblijven. Ons doel is om de essentie van de zomer te vangen en deze te laten samensmelten met de kracht van muziek. Als bezoeker van FOUX krijg je de kans om alles van dichtbij mee te maken, te dansen op elektronische muziek en nieuwe mensen te ontmoeten. Met eerdere uitverkochte edities, waar maximaal 500 mensen aanwezig waren, zal FOUX dit jaar meerdere malen neerstrijken bij Azorra in Scheveningen. Verwacht betoverende melodieën, hypnotiserende beats en een gemeenschap van gelijkgestemde feestgangers die samen één worden in het ritme van de zomer.

Azorra, voorheen bekend als “Whoosah,” het iconische strandpaviljoen aan het Zwarte Pad in Scheveningen, staat bekend om zijn legendarische dance-evenementen en ‘good vibes only’.
Het paviljoen voegt nu een nieuw hoofdstuk toe aan zijn rijke geschiedenis met een intieme sfeer en ontspannen strandvibe, dankzij de nieuwe opbouw, decoraties en steigerhouten elementen. Met zijn idyllische ligging aan het strand en adembenemend uitzicht op de zee, biedt Azorra het perfecte decor voor een onvergetelijke festivalervaring. Deze setting past perfect bij de unieke sfeer van FOUX!

FOUX Festival biedt een totaalbeleving die de kwaliteit van grotere festivals evenaart. Het is een evenement waar muziek, shows, aankleding en sfeer perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien betrekt FOUX het publiek bij diverse activiteiten, deelt gadgets uit en organiseert sfeerverhogende shows, waardoor er nog meer te beleven valt en socializen gemakkelijk wordt. De inclusieve en toegankelijke sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt en volop kan genieten van het festival.

Houd @fouxfestival goed in de gaten op sociale media voor informatie over aankomende evenementen! De kaartverkoop voor FOUX Festival is al geruime tijd bezig, dus wees er snel bij! Tickets zijn verkrijgbaar via www.foux.nl.

Mis dit zomerse spektakel niet! Zorg ervoor dat je snel jouw tickets bemachtigt, want ze vliegen de deur uit. Beleef de betovering van FOUX Festival en maak deel uit van een bijzondere viering waar muziek en zomerse vibes samenkomen.

FOUX Festival

House, Techno, Acts & Show

8 juli 14:00 – 23:00

BeachclubAzorra, Scheveningen (Voorheen“Whoosah”)

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag