FESTIVAL DE BETOVERING 2023 – VOL ENERGIE

FESTIVAL DE BETOVERING TOVERT GEDURENDE DE HERFSTVAKANTIE VAN 2023 HEEL DEN HAAG VOOR DE 24E KEER OM IN EEN ENERGIEK FESTIVAL VOL THEATER, ACTIVITEITEN EN WORKSHOPS.

Met het thema ENERGIE! wordt heel Den Haag van vrijdag 13 oktober t/m zaterdag 21 oktober 2023 opnieuw overgenomen door kunstenaars, theatermakers en straatartiesten uit binnen- en buitenland! Voor kinderen tot en met twaalf jaar zijn er in de herfstvakantie de mooiste, leukste, spannendste en meest ontroerende voorstellingen en workshops te ervaren.

Op vrijdag 13 oktober om 19.30 uur openen D’irque en Fien het festival in de Koninklijke Schouwburg. Piano’s vallen uit de lucht in hun prijswinnende voorstelling Sol bémol; een ontroerend en muzikaal verhaal met veel acrobatische toeren, balanceeracts en een vleugje illusionisme.

De overige acht dagen zijn er genoeg activiteiten waar je energie van krijgt. Bezoek de westernachtige voorstelling Lucky Luuk in theater Dakota, pak een film in het Filmhuis, doe een workshop bij KOO en mis vooral de schitterende en absurde circus-theatervoorstelling Der Lauf in Korzo niet. En… in vier binnentuinen in Escamp organiseren we minifestivals voor de omwonenden!

In de week voorafgaand aan de herfstvakantie brengen we met de Culturele Spelen theater-, kunst- en videoworkshops in 100 schoolklassen.

Het festival duurt wederom negen dagen en is te bezoeken op meer dan zestig locaties verspreid over de hele stad! We hopen dit jaar zo’n 25.000 enthousiaste bezoekers te mogen ontvangen.

Voor meer informatie bezoek de site www.debetovering.nl of mail naar info@debetovering.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag