Party-Mania / Stappenindenhaag.nl bestaat 20 jaar en blijft bruisend uitgaansleven in Den Haag promoten

20jaar-partymania-stappenindenhaag-complete-uitgaansagenda-denhaag-festivals-evenementen

Den Haag, 12 juni 2023 - Met trots vieren wij, Stichting Party-Mania / Stappenindenhaag.nl, ons 20-jarig jubileum als dé ultieme promotor van het bruisende uitgaansleven in Den Haag. De afgelopen twee decennia hebben wij onvermoeibaar gewerkt om alle bruisende evenementen, festivals en horecagelegenheden te promoten.

Want op stappenindenhaag.nl bieden wij als sinds 2003 een uitgaansagenda met ongeëvenaarde betrouwbaarheid en volledigheid. Dagelijks zorgen wij ervoor dat deze agenda wordt bijgewerkt met evenementen in de Hofstad. Door het doorspitten van het internet, sociale media en de horeca bieden wij een uitgebreid overzicht van zowel grootschalige als intieme muziekevenementen en festivals. Naast de website publiceren we ook deze agenda in onze 'GoneOut App', die beschikbaar is voor iOS en Android.

Natuurlijk zijn we met de tijd meegegaan posten we ook op onze sociale mediakanalen op Facebook, Twitter en Instagram. Stappers in Den Haag kunnen al 20 jaar nagenieten van de energie van feesten en festivals door middel van de partyfoto's op onze website. Deze foto's brengen de sfeer tot leven en tonen de prachtige decoraties, bezoekers, artiesten en dj's die deze evenementen onvergetelijk maken.

Gedurende de afgelopen 20 jaar hebben onze vrijwilligers dag en nacht gewerkt om Den Haag als uitgaansstad op de kaart te zetten. Niet alleen op het gebied van promotie, maar we hebben ook organisatoren ondersteund bij het tot in de puntjes verzorgen van festivals en evenementen. Van het informeren van buurtbewoners over evenementen tot het bieden van praktische hulp op festivalterreinen. Onze vrijwilligers hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan het bruisende uitgaansleven van Den Haag.

Tegenwoordig hebben we een coole mediapartner: de online nieuwszender 070online.nl. Achter deze zender zit een jong en hip filmbedrijf dat gespecialiseerd is in het filmen van evenementen. Ze maken geweldige aftermovies en laten je de shows herbeleven alsof je er zelf bij was. Maar dat is niet alles! Ze maken ook bedrijfspresentaties, video podcasts en leggen dynamische beelden vast, terwijl wij vaak stilstaand materiaal schieten.

Met deze samenwerking kunnen we ons publiek een completere ervaring bieden. We kunnen de energie en de beweging van de evenementen laten zien, terwijl we tegelijkertijd de sfeer vastleggen in onze foto's. Het is een perfecte match tussen beeld en geluid, waardoor we het uitgaansleven in Den Haag op een nieuwe en moderne manier kunnen presenteren.

Ook zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Wehague.nl. Dit partnerschap omvat JIP Den Haag, de gemeente Den Haag, DenHaag.com en Stappen in Den Haag. Wehague.nl informeert alle Haagse jongeren tussen 12-27 jaar oud die geïnteresseerd zijn in de activiteiten in de stad en andere jongeren willen ontmoeten. Wij verzorgen de uitgaanagenda op wehague.nl en promoten de website onder het grote publiek op festivals en evenementen.

Ter ere van ons 20-jarig jubileum hebben wij een speciale uitklapbare flyer ontworpen. Deze flyer bevat ruim 200 partyfoto's (zie ook deze pagina) uit ons archief en dient als een bedankje aan alle organisatoren, feesten, festivals en evenementen waar wij ooit welkom waren. Het is tevens een eerbetoon aan al onze vrijwilligers die zich inzetten voor de stad en/of Stappenindenhaag.nl. We willen ook iedereen bedanken die ons in staat heeft gesteld om geweldige foto's te maken. Zonder de steun van al deze mensen zou ons 20-jarig bestaan niet zo bijzonder zijn geweest.

Sinds 2003 hebben wij Den Haag en de Stappers in de stad het beste van het beste gegund op het gebied van uitgaan. De warme reacties van de Haagse horeca en de stappers in Den Haag hebben ons de kracht gegeven om door te blijven gaan. We kijken vol enthousiasme naar de toekomst en blijven ons inzetten om het bruisende uitgaansleven van Den Haag te promoten en te ondersteunen.

Richard Kanters & Martin Simonis

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag