20 Jaar Shut Up & Dance – Een Magische Reis Naar Wonderland

Shut Up & Dance, het meest exclusieve Beachfeest van het jaar, viert dit jaar zijn 20-jarig jubileum. Met trots nodigen wij jullie uit om samen met ons een onvergetelijke reis te maken naar Wonderland op een zwoele zomernacht met volle maan, waar cultuur, muziek, kunst, vuur, zand en water samenkomen.

Dompel je onder in een betoverende zee van psychedelische geluiden en laat de muziek je kleuren. Snelle beats en dreunende baslijnen zullen je hart laten bonzen terwijl je met je voeten in het zand danst op het ritme van de nacht. Dit is de ervaring die we graag met jullie willen delen, onze meest liefdevolle familie.

Gedurende de afgelopen 20 jaar hebben we vele hoogtepunten beleefd, maar ook uitdagingen gekend. We willen graag onze vrienden, denkers, vrijwilligers en supporters bedanken voor hun onvermoeibare inzet, liefde en toewijding aan Shut Up & Dance. Samen hebben we de ups en downs doorstaan en hebben we herinneringen gecreëerd die voor altijd bij ons zullen blijven. Jullie hebben bijgedragen aan het succes van dit evenement en we zijn jullie enorm dankbaar.

Om deze mijlpaal te vieren, presenteren we met trots de 20 Jaar Shut Up & Dance Flyercollectie! Neem een kijkje en tag jezelf en je vrienden op de foto's van de afgelopen jaren. Als blijk van waardering geven we ook enkele gratis tickets weg. Doe mee en maak kans!

Voor onze trouwe fans en supporters zijn hier de Presale tickets beschikbaar voor slechts 15/20 euro. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een meeslepende Fullmoon-strandervaring tijdens ons jubileumfeest.

Samen met jullie willen we nieuwe avonturen en ervaringen verzamelen, zowel op de stranden als in onze gedachten. Laten we samen de magie van Shut Up & Dance blijven vieren!

presale : https://www.chipta.com/nl/tickets/event/61120

12 augustus - The FullmoonFestival 2023 -Beachresort At the beach Kijkduin Den Haag

Meer informatie: Shut Up & Dance | Facebook

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag