Den Haag barst los!

Den Haag, September 2024 – Deze maand wordt Den Haag het bruisende middelpunt van één van de grootste Oktoberfesten georganiseerd in de stad. Met honderden bezoekers belooft dit evenement weer een onvergetelijke viering te worden van Duitse cultuur, muziek, en natuurlijk pullen bier!

Op 27 en 28 september transformeert Stadscafe de Boterwaag zich tot het bierwalhalla van de lage landen met een mega-feest-tent op het terras. Geniet van twee avonden vol entertainment en waan je in München.

Muziek
DJ’s zijn altijd fijn, maar er gaat bij Oktoberfest niks boven live muziek. Van DIE STRASSE GEBLÄSE tot aan RUUD APPELHOF elke act tovert zo zijn eigen Alpenhoorn, accordeon of tuba uit de pet. Met een binnen- en een buitenpodium is er voor elke kritische Oktoberfest-kenner wel een plek en de lange biertafels.

Schnitzelparadijs
Traditiegetrouw begint de avond met het verwennen van de smaakpupillen in het schnitzelparadijs. Hier worden authentieke schnitzels geserveerd bereid volgens traditioneel recept, liever vegetarisch? Geen probleem, want er staan ook vega schnitzels op het menu, of proef de Duitse worsten van de mega schwenkgrill: Oktoberfest op z’n best!

Ticket
Kaarten voor het Oktoberfest Den Haag zijn verkrijgbaar via www.oktoberfest-denhaag.nl
Wees er snel bij, want de vraag is groot en de kaarten vliegen de deur uit! Dus mis het niet, haal je lederhosen en dirndls uit de kast en leer nog even snel de Duitse schlagers uit je hoofd– dit wordt een Oktoberfest om nooit te vergeten!

Grote Markt Den Haag
De Grote Markt in Den Haag is het meest veelzijdige plein van de Haagse binnenstad. Waar 7 verschillende horecazaken – met elk hun eigen identiteit – mensen samenbrengt, zorgt het kloppende hart “Stichting Popdistrict” voor de meest uiteenlopende events & festivals die jaarlijks duizenden bezoekers naar het Haagse uitgaansleven trekken.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten