De Haagse Intro Party

De Haagse Hogeschool start het nieuwe collegejaar met de grote Haagse Infomarkt en De Haagse Intro Party

Op donderdag 5 september 2024 trapt De Haagse Hogeschool het nieuwe collegejaar officieel af met een dag vol informatie, entertainment en festiviteiten. De campus wordt omgetoverd tot een bruisende ontmoetingsplaats voor alle studenten tijdens de grote Haagse Infomarkt en De Haagse Intro Party.

Haagse Infomarkt: Ontdek, Beleef en Verbind

Vanaf 15:00 uur kunnen studenten terecht op de Haagse Infomarkt op het Johanna Westerdijkplein, waar ze alles te weten kunnen komen over het studentenleven binnen en buiten de hogeschool. Meer dan zestig organisaties presenteren zich op deze markt, waar sport, spel, challenges en aantrekkelijke kortingen centraal staan. Of je nu op zoek bent naar een sportvereniging, wilt aansluiten bij een studentenvereniging of simpelweg meer wilt weten over de faciliteiten van de hogeschool, de Haagse Infomarkt biedt voor ieder wat wils.

Een Feestelijke Afsluiting met De Haagse Intro Party

Na een middag vol informatie en activiteiten, wordt de dag feestelijk afgesloten met De Haagse Intro Party. Dit evenement, dat plaatsvindt op het buitenterrein van het hoofdgebouw, belooft een avond te worden vol muziek en gezelligheid. Haagse DJ’s zoals M.I.A., IKRAM, DJ’s with Afritude en de Pelargos huisband The Storks zullen het feest op gang brengen met hun opzwepende beats. Als kers op de taart zorgt DJ ZIGGY voor een spetterende afsluiting van de dag.

Naast de muzikale optredens zijn er op het buitenterrein ook een bar en diverse eetgelegenheden aanwezig, waar studenten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Dit maakt het de perfecte plek om andere studenten te ontmoeten en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Toegankelijkheid en Contact

De Haagse Infomarkt en De Haagse Intro Party zijn vrij toegankelijk voor alle studenten van De Haagse Hogeschool. We verwelkomen zowel nieuwe als terugkerende studenten om samen het nieuwe collegejaar feestelijk te beginnen.

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten