MirchiFest kondigt de allereerste Desi/Hindi Muziekfestival in Europa aan!

Den Haag, 11 juli 2023 – MirchiFest kondigt met trots het allereerste Desi/Hindi Muziekfestival van Europa aan! Het festival brengt een ongekend spektakel van muziek, cultuur en entertainment voor de Desi (Surinaamse, Hindoestaanse, Indiase, Pakistaanse, Nepalese, Sri Lakense & Bengalese)-gemeenschap en liefhebbers van Desi-muziek.

MirchiFest, gepland op zaterdag 19 Augustus 2023, zal een onvergetelijke ervaring bieden met een line-up van gerenommeerde artiesten uit de Desi-muziekwereld. Op het hoofdpodium, genaamd “We Love Desi”, zullen topartiesten zoals Yo Yo Honey Singh, Mickey Singh, F1rstman, Arjun, Juggy D, Dyna, Panjabi Hit Squad, EZU, Tasha Tah, Hosai, Puri, H Dhami, D8 en nog veel meer het publiek betoveren met hun adembenemende optredens. Daarnaast zijn er nog twee andere geweldige podia: “𝗛𝗨𝗡𝗚𝗔𝗠𝗔” en ””𝗖𝗟𝗨𝗕 𝗠𝗜𝗥𝗖𝗛𝗜”, waar nationale en internationale artiesten de sfeer tot ongekende hoogtes zullen brengen.

Dit festival is niet alleen een viering van muziek, maar ook een ode aan onze Desi-gemeenschap en cultuur. MirchiFest streeft ernaar om een platform te creëren waar mensen kunnen genieten van de kleurrijke en diverse wereld van Desi-muziek. Het festival omarmt de rijke erfenis van de Desi-cultuur en verbindt mensen van verschillende achtergronden met elkaar.

Naast het geweldige muzikale programma, biedt MirchiFest ook een scala aan activiteiten en ervaringen. Bezoekers kunnen deelnemen aan de Merchandise Launch Party op vrijdag 14 Juli in die Munie&Co store, waar ze exclusieve MirchiFest-merchandise kunnen bemachtigen, ontworpen door Omar Munie van Munie & Co en Munyé Origins. Deze merchandise weerspiegelt onze Desi-gemeenschap en viert onze culturele diversiteit.

MirchiFest belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle liefhebbers van Desi-muziek en de Desi-gemeenschap. Het is een kans om samen te komen, te feesten en te genieten van de beste artiesten in een sfeer van liefde, muziek en cultuur.

Voor meer informatie en het kopen van tickets, bezoek onze officiële website: www.mirchifest.com

Wil je op de hoogte blijven van Haagse feesten en festivals? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
070online-nieuws-reportages-denhaag