Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag

Op zondagavond 18 december was na 3 jaar afwezigheid weer de Kerst-Sing-ALong in een uitverkochte Atrium Den Haag! Met 350 koorleden, 1.100 bezoekers, Gregor Bak, Francis van Broekhuizen, Philippe Elan, muziekensemble Uzory, Theaterfanfare Kunst voor het Volk, The Rhythm Allstars Brassband en burgemeester Jan van Zanen, werd het een kerstavond om nooit meer te vergeten!

Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag
Atrium City Hall organiseert al vele jaren de Kerst-Sing-ALong in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Op zondagavond 18 december was de zesde editie van de bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag, na 3 jaar afwezigheid. Een 350-koppig eenmalig samengesteld kerstkoor en ruim 1.100 bezoekers konden meegenieten en uit volle borst meezingen met traditionele Nederlandse, Engelse en dit jaar zelfs Franse kerstliederen onder de bezielende leiding van Gregor Bak met een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ en TV-persoonlijkheid Francis van Broekhuizen. Dit jaar was als extra gastartiest chansonnier Philippe Elan.

Burgemeester Jan van Zanen deed het openingswoord samen met de voorzitter van het Atrium City Hall Theo Heere, en de burgemeester kwam zijn lievelings kerstliedje zingen: White Christmas.

Wij zijn blij verheugd om te melden dat muziekensemble Uzory afkomstig uit Mykolaiv, een stad in het zuiden van Oekraïne, gelegen ten westen van de Krim, dit jaar weer heeft kunnen optreden! Speciaal voor hen is aan alle koorleden en bezoekers een donatie gevraagd. Er is maar liefst 4.379 euro opgehaald!

Concert Op TV West
Dit jaar was Omroep West weer aanwezig om het gehele kerstconcert vast te leggen. Op 23 en 26 december wordt het concert uitgezonden, doorlopend vanaf 17:00 uur.

Over het Atrium Den Haag
Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en gratis toegankelijke tentoonstellingen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert deze verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag, zoals de Kerst-Sing-ALong.

070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag