Festivalagenda Den Haag 2022

festivalagenda-2022-haagse-festival-kalender-uitgaan-stappenindenhaag

Met enige trots presenteren we de Festivalagenda Den Haag 2022. Den Haag heeft een lange traditie als het gaat om festivals. Ook een traditie is dat Stappen in Den Haag ieder jaar een Haagse Festivalagenda publiceert. Dit gebeurde in 2019 en 2020 ook in een gedrukte vorm. Door de pandemie liep dat helaas allemaal anders. Maar met de laatste versoepelingen is de agenda weer up-to-date zoals jullie gewend waren. En presenteren we een compleet overzicht van alle Haagse festivals in de onderstaande Festivalagenda Den Haag 2022.

Hou deze pagina goed in de gaten, want hij wordt dagelijks bijgehouden en je hebt best kans dat je favoriete festival er nog in komt te staan als je deze niet kan vinden.


Datum Naam en link
02 - 05 november  Crossing Border festival
18 -19 - 20 november VISSCH
10 december Mundiyan Festival

 

denhaag-outdoor-festival-festivalagenda
Den Haag Outdoor
foodtruck-festival-trek-denhaag-festivalagenda
Foodtruck Festival TREK
uitfestival-festivalagenda-2022-haagse-festival-kalender-uitgaan-stappenindenhaag
Uitfestival

© 2022 Stappen in Den Haag - Alle rechten voorbehouden.

Stappen in Den Haag is niet aansprakelijk voor eventueel onjuiste informatie op deze website en eventuele schade die hieruit voort zou kunnen vloeien. Deze lijst met festivals in Den Haag is met uiterste zorg samengesteld door het team van vrijwilligers. Heb je de indruk dat informatie incorrect is? Gelieve een mail te sturen met daarin wat volgens jou aangepast moet worden. 

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag