RAP CLASS 2017 houden eindpresentatie in Theater Dakota

DEN HAAG – Op zaterdag 23 december 2017 geven deelnemers van RAP CLASS 2017 een heuse show weg tijdens de eindpresentatie in Theater Dakota. Binnen de muren van Musicon’s oefenruimtes hebben de deelnemers onder begeleiding van professionele coaches acht maanden lang gewerkt aan hun rap-, zang-, ritme-, performance en schrijfvaardigheden. Tijdens de eindpresentatie geeft ook hiphop producer IliassOpDeBeat een masterclass. Tijd: van 14:00 uur tot 17:00 uur. Entree: € 2,50.

KERS OP DE TAART
Tijdens de eindpresentatie in Theater Dakota geven RAP CLASS deelnemers een geheel eigen show weg met original tracks die tijdens RAP CLASS 2017 tot stand zijn gekomen. Van 14:00 uur tot 16:00 uur kunnen bezoekers genieten van de beginnende artiesten, als onder andere: UsainBoyz, GoHard, FDG, en The Awkward Ducklings. Het laatste uur zal één van de meest succesvolle Hip Hop producers in Nederland een masterclass geven: IliassOpDeBeat. Iliass is bekend als producer van Wilde Westen en verantwoordelijk voor de beats van hits als Meester Plusser, Domme Jongens en Juice. Eerder heeft hij de FunX Music Award voor Beste Producer gewonnen. RAP CLASS organiseert vaker masterclasses. Zo kregen deelnemers eerder dit jaar mastercoaching van onder andere Lange Frans, Emms (Broederliefde) en GLOWINTHEDARK. Als kers op de taart zal IliassOpDeBeat de laatste masterclass geven voor RAP CLASS 2017; een producer die inmiddels als begrip gezien wordt binnen de Nederlandse Hip Hop scene.

Kaarten voor de eindpresentatie van RAP CLASS 2017 zijn verkrijgbaar bij Theater Dakota. Reserveren is mogelijk.

OVER RAP CLASS
RAP CLASS is een initiatief van Stichting Musicon Producties en startte dit jaar in april. Het urban workshoptraject voor jonge rappers en zangers is bedoeld om meer jongeren uit alle Haagse wijken bij elkaar te brengen en bij de cultuursector te betrekken. Tot en met december 2017 werkten zo’n 30 deelnemers van RAP CLASS iedere zaterdag van 15:00 uur tot 18:00 uur aan hun vaardigheden op het gebied van rap, zang en performance. In Musicon worden oefenruimtes en apparatuur aangeboden, begeleiding van onder andere de coaches Umit Colgecen, Mekki Abdel, Guus van der Steen en Milan Pestel bij het schrijven en het maken van muziek, voorbereiding van optredens op verschillende festivals, deelname aan een videoclip, begeleiding van studio-opnames en master-coaching van bekende Nederlandse urban- en hiphopartiesten. Tevens is er naast rap aandacht voor urban zang, dat wordt aangeboden onder de naam ‘R&B Class’.

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag