Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

De Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag enorm succes

2 min read

De Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag op zondagavond 17 december was uitverkocht en een enorm succes. Pianist en dirigent Gregor Bak begeleidde het 300-koppige eenmalig samengesteld kerstkoor en de 1.000 bezoekers door de vele bekende Engelstalige en Nederlandstalige kerstliederen. Er was een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ Francis van Broekhuizen en wethouder Rabin Baldewsingh gaf een verrassingsoptreden. TV West heeft het gehele concert opgenomen.

Op zondagavond 17 december van 20.00 tot 22.00 uur was de uitverkochte bijzondere Kerst-Sing-ALong in het Atrium Den Haag, waar het 300-koppige eenmalig samengestelde kerstkoor en de 1.000 bezoekers konden meegenieten en uit volle borst meezingen met traditionele Nederlandse en Engelse kerstliederen. Het gehele kerstconcert was onder de bezielende leiding van dirigent en pianist Gregor Bak met een gastoptreden van ‘dramatisch sopraan’ Francis van Broekhuizen. Daarnaast gaf wethouder Rabin Baldewsingh een verrassingsoptreden met het kerstnummer Mary’s Boy Child. Omroep West heeft het concert live gestreamed via hun Facebook pagina, waar maar liefst 15.000 mensen op meekeken. Op eerste kerstdag 25 december wordt het concert herhalend uitgezonden vanaf 17:00 uur.

Meer foto’s en een sneak preview van de opnames TV West zijn te bekijken op www.kerstsingalong.nl.

Overige informatie
De Kerst-Sing-ALong is naar een idee van Herbert Boerendonk. De organisatie is in handen van Atrium City Hall, de producent is Kwinten Vissers en begeleider van het kerstkoor is Marjolein van Heijningen. De Kerst-Sing-ALong is mede mogelijk gemaakt door ISLA pastilles, Fonds 1818, Cultuurschakel en Van Ommeren de Voogt Stichting.

Over het Atrium Den Haag
Het Atrium Den Haag is het ontmoetingscentrum in het stadhuis voor de burgers en de bezoekers van Den Haag. Er worden culturele, educatieve, maatschappelijke en commerciële evenementen en tentoonstellingen georganiseerd. Stichting Atrium City Hall organiseert deze verschillende activiteiten in het Atrium Den Haag, zoals de Kerst-Sing-ALong. Meer informatie is te vinden op www.atriumcityhall.nl.

lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten