Stappen in Den Haag

Dè meest complete Uitgaansagenda van Den Haag

PAARD VIERT OUD & NIEUW IN DE JUNGLE

2 min read

Zowel 80s, 90s en nullies als tropische vibes in Haags poppodium

Oud & Nieuw in Paard vieren? Kijk dan niet vreemd op wanneer je slingerend naar de bar toe kan. Het Haagse poppodium wordt met de jaarwisseling namelijk omgebouwd tot een tropische jungle tijdens NYE: Welcome To The Jungle!. De kaartverkoop gaat hard: de zogenaamde ‘Hot Hyena-tickets’ voor vroege beslissers zijn al uitverkocht.

Feestgangers kunnen dit jaar op 31 december vanaf 22.00 uur terecht in de grote zaal van Paard, dan omgedoopt tot ‘The King Of The Jungle’ waar de allergrootste hits uit de 80s, 90s en nullies worden gedraaid. “Met als enige voorwaarde, dat ze beestachtig gedrag moeten uitlokken op de dansvloer. Van guilty pleasures tot gouden klassiekers,” aldus Kayleigh Bergwerff van Paard. Na het gezamenlijk aftellen om middernacht, krijgen alle aanwezigen een gratis glas bubbels om te proosten op het nieuwe jaar. Vanaf dat moment zullen ook de deuren naar de kleine zaal geopend worden.

In de kleine zaal, de ‘Amazing Amazone’, bevindt de bezoeker zich in de smoorhete tropen met broeierige afrodisco, dancehall, reggaeton en meer tropische tunes. Verwacht hier de meer ‘menselijke kant’ van de jungle met voodoo-poppen, sjamanen “en platen minstens zo sterk als hun tripmiddelen,” voegt Kayleigh Bergwerff toe.

Het is niet de eerste keer dat Paard een themafeest organiseert met Oud & Nieuw. Eerdere thema’s waren onder andere ‘Superhelden’ en de ‘Roaring Twenties’. Deze feesten, waar de bezoekers in groten getale verkleed komen, zijn nagenoeg altijd uitverkocht.

Serious Request

In de week voor Kerst haalt NPO 3FM samen met heel Nederland geld op. Dit jaar doen zij dit om familieleden die elkaar kwijt zijn geraakt, door een ramp of conflict in gebieden als Nigeria en Congo, te herenigen. Met de opbrengst van 3FM Serious Request sporen Rode Kruis-hulpverleners vermiste kinderen op, herstellen ze het contact met hun familie en brengen hen weer thuis. Paard draagt ook graag haar steentje bij aan deze actie. Vanaf 20 tot en met 27 december kan er met de 3FM Serious Request veiling geboden worden op een pakket met daarin entreetickets voor 10 personen, 50 consumptiebonnen en overnachting hostel King Kool. De veilingen zijn online te vinden op www.3fm.nl/veiling.

NYE: Welcome To The Jungle
Zaterdag 31 december 2017
Deur open: 22:00 uur
Entree: HOT HYENA €22,50 (sold out) | REGULAR €27,50 | DOOR €37,50
Locatie: Paard, Prinsegracht 12, Den Haag

Link naar tickets: https://www.paard.nl/event/nye-20172018-welcome-to-the-jungle/
Link naar het Facebookevent: https://www.facebook.com/events/1498252560210169

070online-nieuws-reportages-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag