Den Haag maakt zich klaar voor Jazz in de Gracht 2024

Bereid je voor op een uniek muzikaal spektakel tijdens Jazz in de Gracht 2024! Van Donderdag 29 augustus tot Zaterdag 31 augustus verandert de historische Dunne Bierkade en het Groenewegje in Den Haag in een bruisend festivalterrein waar jazzliefhebbers hun hart kunnen ophalen.

Dit jaar wordt het evenement nog specialer met de komst van de boten van de Ooievaart. Deze boten zullen de muzikanten vervoeren naar vier verschillende haltes langs de grachten, waardoor de muziek als het ware door het water stroomt. Bezoekers kunnen op de kade ontspannen, met hun voeten bungelend boven het water, terwijl de klanken van live jazz voorbij glijden.

Naast de muziek is er op de Bierkade een sfeervol foodplein waar je kunt genieten van heerlijke hapjes. De gezellige bar serveert verfrissend Birra Moretti bier en smaakvolle wijnen, allemaal met liefde ingeschonken door onze enthousiaste vrijwilligers. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden vol muziek, sfeer en culinaire verwennerij.

Mis het niet en kom langs om te genieten van de unieke sfeer van Jazz in de Gracht 2024!

Voor het gehele programma www.jazzindegracht.nl

Wil je op de hoogte blijven van Haagse evenementen waar (live)muziek in de hoofdrol staat? Download dan onze GoneOut app met uitgaansagenda voor je smartphone in de App store of Google Play.

gone-out-uitgaans-agenda-app-google-android-denhaag
lekkerpinnen-groothandel-pinrollen-kassarollenetiketten
070online-nieuws-reportages-denhaag